Πατέρας για 8η φορά στα 73 ο Μικ Τζάγκερ -Ιδού η 29χρονη μητέρα του παιδιού του [photos]

09.12.2016
Ακόμη έναν γιο χάρισε στον αειθαλή ροκά η νεότατη μπαλαρίνα σύντροφός του και η χαρά του δεν περιγράφεται.

Το όγδοο παιδί του καλωσόρισε χθες ο Μικ Τζάγκερ καθώς η σύντροφός του, Μέλανι Χάμρικ γέννησε χθες ένα υγιέστατο αγοράκι, όπως επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπός του, τονίζονγας ότι μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας ενώ ταυτόχρονα ζήτησε τη διακριτκότητα των ΜΜΕ την τρυφερή αυτή στιγμή.

Στις φωτογραφίες κάτω η νεαρή μπαλαρίνα σε παλιότερη στιγμή και σε πόζες με την κοιλίτσα της.

Ο 73χρονος σταρ και η 29χρονη μπαλαρίνα είναι ζευγάρι από τα μέσα του 2014, λίγους μήνες μετά την τραγική αυτοκτονία της επί χρόνια συντρόφου του Τζάγκερ, Λορέν Σκοτ και έχουν συνάψει μια απίστευτη οικονομική συμφωνία για την εξασφάλιση του παιδιού, ανεξάρητα από τη σχέση των γονιών του στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικές αναφορές, ο Τζάγκερ έχει αναλάβει την υποχρέωση να πληρώνει περίπου $15.000 τον μήνα στη Μέλανι μέχρι το παιδί να γίνει 18 ετών, ανεξάρτητα από το αν οι δυο τους έχουν ακόμη σχέση ή όχι. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τότε, η Χάμρικ θα έχει συγκεντρώσει το ποσό των $3.3 εκαοτομμίων, χώρια του ότι ο Τζάγκερ της έχει ήδη αγοράσει ένα σπίτι.

Αντίστοιχη συμφωνία είχε υπογράψει ο άτακτος Μικ το 1999 και με τη Βραζιλιάνα Λουτσιάνα Χιμένεζ, μητέρα του γιου του Λούκας, καρπό της "κουτσουκέλας" τους, ενώ εκείνος ήταν σε σχέση με την Τζέρι Χολ.

Κατά τα άλλα, ο Τζάγκερ έχει τέσσερα παιδιά με τη Χολ -την Ελίζαμπεθ, τον Τζέιμς, τη Τζόρτζια και τον Γκάμπριελ- την Τζέιντ με την πρώτη του σύζυγο, Μπιάνκα Τζάγκερ και ακόμη ένα κορίτσι, την Καρις (46 ετών σήμερα) με την ηθοποίό Μάρσα Χαντ, ενώ εκτός από 4 εγγόνια έχει και δισέγγονα.