Αγνώριστος σήμερα ο Νικόλας Μεταξάς από το X- Factor [photos]

15.12.2016
Ποιος δεν θυμάται τον Νικόλα Μεταξά από το X Factor; Ο νεαρός τραγουδιστής έχει μετακομίσει από την Αμερική στο Λονδίνο, έχει κάνει εμφανίσεις με τον Keating των Boyzone, ενώ ετοιμάζει και καινούριες δουλειές...

Ο Μεταξάς μίλησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και την Κωνσταντίνα Γεωργίου και μίλησε για όλα, ακόμη και τη σχέση εξ αποστάσεως που διατηρεί.

Αναφορικά με τη μετακόμισή του στο Λονδίνο σημείωσε: «Μου ταίριαξε το Λονδίνο. Το γούσταρα περισσότερο από τη Νέα Υόρκη. Είναι μια πολύ ζωντανή πόλη σε ό,τι αφορά τις τέχνες. Διαρκώς συναντώ ταλαντούχα άτομα και εμπνέεται ο ένας από τον άλλον» και συνέχισε «υπάρχουν φορές που αισθάνομαι μοναξιά, αλλά και φορές που την επιζητώ. Είναι ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσω και να γράψω. Στο διαμέρισμα όπου μένω δεν μπορώ να τραγουδήσω ή να παίξω κιθάρα μετά τις εννιά το βράδυ, γιατί ενοχλούνται οι γείτονες. Για ενάμιση χρόνο, δεν έγραψα τραγούδι μετά τις οκτώ το βράδυ. Κι εγώ όλα τα κομμάτια μου, τα έχω γράψει στις δυο ή στις τρεις τα ξημερώματα. Νοίκιασα, λοιπόν, έναν υπόγειο χώρο, στο κέντρο του Λονδίνου, όπου μπορώ να βρίσκομαι εκεί όποια ώρα θέλω, χωρίς να με ακούει κανείς».