Απίστευτο ξέσπασμα της Αθηνάς Ωνάση: "Είναι αλήτης!"

18.12.2016
Και ενώ ακόμη το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, ή "Ντόντα" όπως τον αποκαλούν, ακόμη δεν έχει υπογραφεί, η χρυσή ελληνίδα κληρονόμος λέγεται ότι έχει έρθει εκτός εαυτού.

Κρατούσε ανέκαθεν χαμηλούς τόνους και αν τη βλέπαμε που και που στο Instagram ήταν μέσω του Ντόντα της, ο οποίος παραμένει ιδιαίτερα ενεργός στα social media. Μετά τον χωρισμό τους, η Αθηνά Ωνάση δεν έχει μιλήσει δημοσίως, παρά μόνο μέσω εκπροσώπων, όμως, σύμφωνα με τπρόφατα δημοσιεύματα, φαίνεται ότι έχει φτάσει στα όριά της. Και εκφράστηκε σχετικά.

Μερίδα του ισπανικού Τύπου είχαν "χρεώσει" με τον "τίτλο" το "τρίτου προσώπου" στον χωρισμό τους την πολύ καλή της φίλη και αναβάτρια επίσης Πιλάρ Λουκρέσια Κόρντον και παρόλο που η ίδια έχει διαψεύσει δημόσια τις φήμες περί ειδυλλίου με τον Ντόντα η Χριστίνα είναι έξαλλη καθώς ανακαλύπτει πως προέκυψαν οι φήμες αυτές εξαρχής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Λοιπόν, οι φήμες αυτές ήταν ενορχηστρωμένες από την πραγματική - όπως λέγεται - σύντροφό του πρώην άντρα της την παρουσιάστρια Ντενίζ Σεβέρο για να ρίξουν στάχτη στα μάτια. "Είναι αλήτης και αυτή αδίστακτη. Έμπλεξαν τρίτα άτομα για να καλύψουν τη σχέση τους", φέρεται να είπε εν εξάλλω καταστάση η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση.