Μπράντλεϊ Κούπερ: Στο γυναικολόγο μαζί με την Ιρίνα

27.01.2017
Ο διάσημος ηθοποιός και το super model από τη Ρωσία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού περιμένουν το πρώτο τους παιδί το Μάιο, όπως αποκαλύπτουν πηγές από το άμεσο περιβάλλον τους.

Δεν κρύβει τη χαρά του ο Μπράντλεϊ Κούπερ που σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά! Μάλιστα πηγές από το φιλικό περιβάλλον τους τον περιγράφουν ως ιδιαίτερα στοργικό και προστατευτικό απέναντι στην Ιρίνα Σάικ, τη μέλλουσα μαμά του παιδιού του. «Είναι πάντα δίπλα της, τη συνοδεύει πάντα στα ραντεβού της στο γιατρό και θέλει να βλέπει στον υπέρηχο το μωρό να μεγαλώνει μέσα της. Ευτυχώς μαμά και μωρό είναι απολύτως υγιείς και όλα βαίνουν ομαλά» δηλώνουν.

Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν πώς όταν η Σάικ περπάτησε στην πασαρέλα στο σόου της Βικτόρια Σίκρετ ήταν ήδη στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, πράγμα που σημαίνει ότι ο πελαργός αναμένεται το Μάιο. Αν και το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί ακόμα, εντούτοις το σμαραγδένιο μονόπετρο στο χέρι της Σάικ μαρτυρά ότι μάλλον έχουν αρραβωνιαστεί (όπως φαίνεται στην κάτω φωτογραφία).