Το απίστευτο δώρο που έκανε η Σέριλ στη βοηθό της

30.01.2017
Ένα μοναδικό δώρο έκανε η διάσημη τραγουδίστρια στη βοηθό της Λίλι Ίνγκλαντ με αφορμή τα τριακοστά της γενέθλια, ένα ταξίδι στις Μαλδίβες! Ζηλέψατε; Που να δείτε τις φωτογραφίες!

Η συνεργασία της 33χρονης Σέριλ με τη βοηθό της Λίλι Ίνγκλαντ εξελίχτηκε σε μια πολύ δυνατή φιλία που δοκιμάστηκε στο πέρασμα του χρόνου. Άλλωστε πολύ συχνά διασκεδάζουν μαζί ανεβάζοντας στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες τους από τις εξόδους τους όπως η παρακάτω που ανέβασαν στο Snapchat.

Μάλιστα η Λίλι ήταν μία από τους μόλις τέσσερις καλεσμένους που παρευρέθηκαν στο γάμο της Σέριλ με το Γάλλο σεφ Ζαν-Μπερνάρ Φερναντέζ Βερσινί το 2014. Η Σέριλ είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη και πολύ συχνά συμμετέχει σε φιλανθρωπικές δωρεές και χαρίζει υπέροχα δώρα στους φίλους, στην οικογένεια και στους θαυμαστές της. Έτσι έκανε δώρο γενεθλίων στην καλύτερή της φίλη που πρόσφατα έκλεισε τα 30 ένα ταξίδι στις Μαλδίβες. Και το Instagram της 30χρονης γέμισε με εξωτικές φωτογραφίες και ευχαριστίες στην κολλητή της για τη μοναδική εμπειρία που της πρόσφερε. Σέριλ, μπορούμε να γίνουμε φίλες σου;