Εύα Λονγκόρια: Αυτά είναι τα μυστικά της εμφάνισής μου [photos]

24.02.2017
Αν και λιλιπούτεια για τα δεδομένα του Χόλιγουντ, η διάσημη σταρ θεωρείται σύμβολο ομορφιάς και κομψότητας και η ίδια δεν χάνει ευκαιρία να υπερασπίζεται τον τίτλο της αυτόν. Τα μελαχρινά χρώματά της δε, την κάνουν ιδανική πρέσβειρα της μεσογειακής ομορφιάς.

Μόδα και ομορφιά. Αυτά είναι δυο θέματα που η Εύα Λονγκόρια γνωρίζει πολύ καλά και δεν χάνει ευκαιρία να τα μοιράζεται με τους θαυμαστές της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η 41 ετών σταρ μίλησε πολύ περισσότερο απ' όσο συνήθως για τα σωματικά ελαττώματά της και πώς τα καλύπτει, τη φιλία της με τη Βικτόρια Μπέκαμ και τις συμβουλές που της δίνει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημά της είναι τα λευκά μαλλιά, αφού οι πρώτες της άσπρες τρίχες βγήκαν όταν ήταν 18 και τώρα πια «Το κεφάλι μου είναι εντελώς λευκό. Χρειάζεται να βάφω τα μαλλιά μου κάθε δύο εβδομάδες για να μην φαίνεται η ρίζα». Και όταν δεν έχει χρόνο για κομμωτήριο ψεκάζει τις ρίζες με ένα ειδικό σπρέι μαλλιών που καμουφλάρει τις λευκές ρίζες, ώστε να εμφανίζεται περιποιημένη μέχρι το επόμενο ραντεβού.

Κάνοντας πλάκα με το μοντέλο Κάρλι Κλος για τη διαφορά ύψους τους

Αγαπημένο της αξεσουάρ τα παπούτσια, και φετίχ της οι μπότες UGG. «Έχω μια ολόκληρη ντουλάπα γεμάτη με αυτές τις μπότες! Μη με ρωτήσετε πόσα ζευγάρια έχω. Πραγματικά ντρέπομαι να πω». Φυσικά στα ρούχα εμπιστεύεται πάντα τη γνώμη της κολλητής της φίλης και σχεδιάστριας Βικτόρια Μπέκαμ. «Πάντα όταν φοράω κάποια από τις δημιουργίες της ρωτάω τη γνώμη της για το μακιγιάζ και το πώς να κάνω τα μαλλιά μου. Μου δίνει εξαιρετικές συμβουλές. Γνωρίζει πάντα τι ταιριάζει με το στιλ του ρούχου που φοράω».

Εδώ σε φωτογραφία με την κολλητή της Βικτόρια.

Global Gift Gala #GGGLondon16

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Η Βικτόρια Μπέκαμ σχεδίασε επίσης το νυφικό της «απλό, λιτό και ιδιαίτερα σικ, ότι ακριβώς ήθελα» λέει η σταρ.

My Valentine ❤🥂

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Το μακιγιάζ της είναι σε φυσικές αποχρώσεις αλλά έντονο. Φοράει πάντα ψεύτικες βλεφαρίδες και μαύρη μάσκαρα, κραγιόν που κρατάει 12 ώρες «ώστε να μη χρειαστεί να ξαναβάλω» και μαύρο eye liner ώστε να επιτύχει το cat eye look. «Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι οι γκρι και οι ασημί γκλίτερ σκιές. Πιστεύω ότι δεν μου ταιριάζουν. Προτιμώ σκιές σε χρώμα μπρονζέ ή σκούρο μοβ».

Για να διατηρήσει το χτένισμά της τα βράδια κοιμάται με τα μαλλιά πιασμένα σε ένα ψηλό χαλαρό κότσο. «Το πρωί όταν ξυπνάω τα μαλλιά μου έχουν έναν υπέροχο ελαφρύ κυματισμό. Ωστόσο είναι κάπως άβολο να κοιμάσαι έτσι» παραδέχεται.

Τι την κάνει όμως να νιώθει πραγματικά όμορφη; «Ο σύζυγός μου! Με κάνει να νιώθε όμορφη, σημαντική, ιδιαίτερη, κακομαθημένη, λατρεμένη... Και όλα αυτά μου προσδίδουν αυτοπεποίθηση».