Γκουίνεθ Πάλτρου: Αποκαλύπτει τα μυστικά της σέξι εμφάνισής της

08.03.2017
Η διάσημη ηθοποιός και ιέρεια των εναλλακτικών μεθόδων διαβίωσης και διατροφής μιλά για τη ρουτίνα που της χαρίζει αψεγάδιαστο πρόσωπο και τέλειο σώμα στα 46 της.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι πιστή οπαδός της σωστής διατροφής και της τακτικής άσκησης, και αυτό δεν το έκρυψε ποτέ από τους θαυμαστές της. Μέσω της ιστοσελίδας της GOOP μάλιστα πολύ συχνά αποκαλύπτει τα μυστικά της νεανικής της εμφάνισης και του γυμνασμένου σώματός της.

«Όταν βρίσκω κάτι που θεωρώ ότι λειτουργεί, τότε θέλω να το μοιραστώ με τους άλλους» λέει η σταρ σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Women's Health. Συχνά όμως την κοροϊδεύουν γι' αυτή της τη συνήθεια αφού προτείνει συσκευές ατμόλουτρων για τον γυναικείο κόλπο ή να τοποθετήσουν αβγά από νεφρίτη στον κόλπο τους. Τι λέει γι' αυτά; «Όταν βρίσκεσαι μπροστά από την εποχή σου και ανακαλύπτεις κάτι εντελώς καινούριο, συχνά οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα αντιδραστικοί: “Αυτό είναι εντελώς τρελό! Γιατί το κάνεις αυτό;” Πέντε χρόνια αργότερα όμως έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα. Είναι πραγματικά ευλογία να απελευθερωθείς από τις αλυσίδες των αντιλήψεων που έχουν οι άλλοι για σένα. Είναι μέρος της ισορροπημένης διαβίωσης να το προσπαθείς. Έχω φτάσει σε ένα σημείο που μου αρέσει ο εαυτός μου. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ και επίσης δεν έχω και τίποτα να κρύψω».

Ισχυρίζεται ότι το μυστικό της είναι η υγιεινή διατροφή και η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής, γι' αυτό και λανσάρει μέσω του GOOP μια νέα σειρά βιταμινών: «Νομίζω ότι οι γυναίκες στη σύγχρονη κοινωνία δεν νιώθουν πολύ καλά. Η ιδέα των συμπληρωμάτων διατροφής ξεκίνησε ακριβώς από αυτό: Θέλω να νιώθω καλά, θέλω οι φίλοι μου να νιώθουν καλά, θέλω οι αναγνώστες μου να νιώθουν καλά. Θέλουμε να εμπλουτίσουμε τη διατροφή μας με υψηλής ποιότητας βιταμίνες, έχουμε ανεπάρκεια σε πάρα πολλά ιχνοστοιχεία» εξηγεί η σταρ.

Προτεραιότητά της στην καθημερινή της ζωή είναι η γυμναστική: «Μου αρέσει να νιώθω καλά και ξέρω ότι νιώθω στα καλύτερά μου όταν γυμνάζομαι. Αλλά εξαρτάται από τη μέρα. Δεν έχω πάντα διάθεση. Το έχω κάνει πάντως καθημερινή συνήθεια, όπως το βούρτσισμα των δοντιών. Έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε.»