Αγνώριστος σήμερα ο ηθοποιός Δημοσθένης Παπαδόπουλος [photos]

13.03.2017
Ο δημοφιλής ηθοποιός που γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις συμμετοχές του σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως, "Αέρινες Σιωπές" και "Η Ζωή μας μια Βόλτα" δε ζει πια στην Ελλάδα.

Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος ζει τα τελευταία χρόνια στο Βερολίνο, όμως δεν έχει σταματήσει τις συνεργασίες του με το ελληνικό θέατρο.

Για αυτή ττου την απόφαση είχε μιλήσει παλιότερα στην εφημερίδα Espresso: "Δούλευα ασταμάτητα πάνω από 20 χρόνια, είχα πήξει και ένιωθα την ανάγκη να φύγω από όλα. Το πώς συνέλαβα την ιδέα έχει πλάκα. Ένα βράδυ είχε έρθει σπίτι μου μια συνάδελφος και φίλη. Βλέπαμε στις ειδήσεις την κρίση που εξελισσόταν ιλιγγιωδώς. Εντελώς στον χαβαλέ αναρωτιόμαστε πού πρέπει να μεταναστεύσουμε. Γύρω στις 3 το πρωί, η φίλη μου έφυγε, εγώ ξάπλωσα και άρχισα να σκέφτομαι την ιδέα του φευγιού. Γιατί όχι; Γιατί είναι μόνο όνειρο, κουβέντα της πλάκας; Μέτρησα τα υπέρ και τα κατά. Τότε ήμουν 39 χρόνων, είπα, λοιπόν, αν δεν το κάνω τώρα, δεν θα έχω τις αντοχές να το κάνω ποτέ».

Εκεί λοιπόν ζει ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος και εμάς μας έκανε εντύπωση η αλλαγή στο λουκ. Ιδού μερικές φωτογραφίες που έχει ποστάρει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Facebook.