Τζένιφερ Λόπεζ: Στις Μπαχάμες με το νέο της έρωτα [photos & vds]

14.03.2017
Λίγες μόλις μέρες αφού «έσκασε» η είδηση ότι η διάσημη τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον μεγάλο καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ, έρχεται και η ίδια να το επιβεβαιώσει αν και με έμμεσο τρόπο.

Λίγες μόλις εβδομάδες πέρασαν από την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον ράπερ Ντρέικ και η Τζένιφερ Λόπεζ είχε ήδη βάλει πλώρη για άλλα ερωτικά λιμάνια.

Ποιος ο τυχερός αυτή τη φορά; Οι φήμες μιλούσαν για τον διάσημο πρώην παίκτη του μπέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκεζ, ο οποίος ήταν επίσης πρόσφατα χωρισμένος, ωστόσο δεν είχαν επιβεβαιωθεί. Οι κινήσεις όμως του ζευγαριού -γιατί τελικά περί ζευγαριού πρόκειται- δείχνουν ακριβώς αυτό... Ότι εδώ υπάρχει έρωτας!

Την Κυριακή η 47χρονη τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram όπου φαίνεται ξαπλωμένη και δίπλα της ένας άντρας ο οποίος μοιάζει πολύ στον Ροντρίγκεζ. Λίγα λεπτά αργότερα βιάστηκε να την κατεβάσει, αλλά ήταν πια αργά, η φωτογραφία κυκλοφόρησε στο Ίντερνετ και μπορείς να την δεις εδώ:

Η φωτογραφία αυτή αποτελεί τον επίλογο ενός ρομαντικού Σαββατοκύριακου στις Μπαχάμες όπου πέρασαν μαζί η J.Lo και ο A-Rod -όπως είναι η συντομογραφία του. Κατέφτασαν μέσω ιδιωτικού τζετ την Παρασκευή το βράδι και έμειναν σε ιδιωτική βίλα με θέα τη θάλασσα στο συγκρότημα Bakers Bay Golf & Ocean Club on Great Guana Cay. Ωστόσο πηγές που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι λένε ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό: «Για την J.Lo είναι κάτι παροδικό. Ούτε αυτή ούτε ο Άλεξ δεν αναζητούν κάτι πιο σοβαρό, απλώς να περάσουν καλά. Και συμφωνούν και οι δύο σε αυτό».

Και αν σας φαίνονται όλα κάπως γρήγορα, θα πρέπει να σας πούμε ότι γνωρίζονται εδώ και 10 περίπου χρόνια όταν ακόμα η Τζένιφερ ήταν παντρεμένη με τον Μαρκ Άντονι. Πάντως είναι κοινό μυστικό ότι ο 41 ετών Άλεξ είχε εκμυστηρευτεί από την αρχή σε φίλους του ότι τη θαύμαζε και του άρεσε όχι μόνο ως μια όμορφη γυναίκα αλλά και ως προσωπικότητα. Δείτε και το βίντεο όπου οι παπαράτσι έχουν βγάλει φωτογραφίες τους ενώ αποβιβάζονται σε θαλαμηγό.