Άρης Σπηλιωτόπουλος & Τόνι Σφήνος: Η άγνωστη σχέση πους τους συνδέει [photos]

16.03.2017
Ιδιαίτερα γνωστοί στον χώρο του ο καθένας και φαινομενικά "άσχετοι" μεταξύ τους. Κι όμως, οι δυο άντρες είναι σχεδόν... συγγενείς.

Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ της εφημερίδεας Espresso πριν από λίγες μέρες η σχέση του Τόνι Σφήνου -ή Θανάση Κιούση, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, και του Άρη Σπηλιοτόπουλου είναι σχεδόν οικογενειακή, αφού η σύζυγος του δημοφιλούς performer, Ιωάννα Γραμματικού, είναι αδελφή της συντρόφου του γνωστού πολιτικού, Φοίβης. Εν δυνάμει μπατζανάκια, λοιπόν ο Τόνι και ο Άρης!

Στη φωτογραφία κάτω ο Τόνι και η Ιωάννα στον γάμο τους αυτό το καλοκαίρι

Οι κοινές εμφανίσεις του Σπηλιωτόπουλου με τη Φοίβη Γραμματικού στη νυχτερινή Αθήνα ξεκίνησαν πριν από λίγες εβδομάδες και -όπως ήταν φυσικό- τράβηξαν αμέσως το ενδιαφέρον των paparazzi. Μόλις 21 Μαΐων, η Φοίβη Γραμματικού προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια, είναι κάτοικος του Πανοράματος Βούλας και μέχρι πρότινος εργαζόταν ως αεροσυνοδός.



Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στις δύο αδελφές της, την Ιωάννα και τη Μαργαρίτα Γραμματικού, που εργάζεται ως δημοσιογράφος και blogger. Οι τρεις γυναίκες είναι πολύ δεμένες και, όποτε βρίσκουν ελεύθερο χρόνο, πηγαίνουν παρέα σε μουσικές σκηνές και ταξιδεύουν στο αγαπημένο νησί τους, τις Σπέτσες, όπου βρίσκεται η εξοχική κατοικία της οικογένειάς τους. Στη φωτογραφία κάτω, οι τρεις αδελφές στον γάμο της πρώτης με τον Τονι Σφήνο.

Πηγή: Espresso