Μπραντ Πιτ: Μάθε ποιο είναι το νέο του χόμπι -Δεν πάει το μυαλό σου!

22.03.2017
Βαρύ έπεσε για τον διάσημο ηθοποιό το διαζύγιο του από την Αντζελίνα Τζολί και κάνει πολλές προσπάθειες να ανακάμψει ψυχολογικά, στα πλαίσια των οποίων ξεκίνησε και καινούρια ασυνήθιστα χόμπι.

Χωρίς την Αντζελίνα και τα έξι παιδιά τους ο Μπραντ Πιτ έχει άφθονο χρόνο στη διάθεσή του για να ασχοληθεί με τα αγαπημένα του χόμπι. Εκτός λοιπόν από τις βόλτες με τις μηχανές του (έχει μια μεγάλη συλλογή που περιλαμβάνει πολλά μοντέλα παλιότερα και νεότερα), αποφάσισε να αξιοποιήσει και τις άλλες καλλιτεχνικές του ανησυχίες.

Όπως είναι γνωστό ο 53χρονος σταρ έχει σχεδιάσει ο ίδιος τόσο το δαχτυλίδι αρραβώνων του για την πρώτη του σύζυγο, Τζένιφερ Άνιστον, όσο και για την Αντζελίνα Τζολί. Τώρα αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πιο πέρα και να πάρει μαθήματα γλυπτικής. Πηγές αναφέρουν ότι ο διάσημος ηθοποιός συχνάζει στο στούντιο του γνωστού γλύπτη φίλου του Thomas Houseago, ο οποίος του κάνει μαθήματα. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο σταρ μπορεί να περάσει ακόμα και 15 ώρες μέσα στο στούντιο δουλεύοντας συνέχεια. Συνήθως καταφτάνει αργά το πρωί με τη μοτοσυκλέτα του προκειμένου να παρακολουθήσει τον Houseago να δουλεύει μαζί με τους βοηθούς του και μένει εκεί αφού φύγουν ως αργά το βράδυ για να επεξεργαστεί δικά του σχέδια. Ενώ είναι στο στούντιο αναφέρουν επίσης ότι του αρέσει να ακούει λυπητερά τραγούδια που αναφέρονται σε χωρισμούς και ερωτικές απογοητεύσεις. Αχ, βρε Μπραντ... Μάλλον κατάθλιψη έχεις πάθει...