Αποχώρησε ή όχι η Ειρήνη Παπαδοπούλου από το Survivor; Όλο το παρασκήνιο

12.04.2017
Σε θρίλερ τείνει να εξελιχθεί η συμμετοχή της Ειρήνηες Παπαδοπούλου αφού όπως ανέφερε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή La Biri Biri, από το ριάλιτι αποχώρησε οικειοθελώς η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά:

«Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι. Βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται και η Ελεονώρα Μελέτη, ο Μάριος Πρίαμος και η Ειρήνη Κολιδά. Μίλησε και με τον ψυχολόγο της παραγωγής και φαίνεται ότι είναι δική της απόφαση γιατί δεν αντέχει άλλο».

Στη συνέχεια δε πρόσθεσε:

«Ρε παιδιά, ξέρουμε ότι τα γυρίσματα έχουν μια απόσταση 3 ημερών. Γίνονται γκρουπαριστά τα γυρίσματα; Τι γίνεται; Πριν ανακατευτούν όλοι με τα spoilers, πριν τη Μεγάλη Δευτέρα, όλοι έλεγαν ότι ο Χανταμπάκης ήταν ήδη στο ξενοδοχείο».

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dimi's blog του youweekly, το πράγμα είναι πιο περίπλοκο:

«Η Ειρήνη είχε αποφασίσει να αποχωρήσει και όχι μόνο αυτό. Το είχε ανακοινώσει και στα παιδιά της παραγωγής και στον ίδιο τον Τανιμανίδη. Πώς ακριβώς το είπε;

“Εγώ τα βροντάω και σηκώνομαι να φύγω. Εγώ δεν θα χάσω τον εαυτό μου και την ψυχική μου ισορροπία για ένα παιχνίδι. Αν ο κόσμος επιλέξει να φύγει ο Ντάνος, την ίδια στιγμή θα σηκωθώ να φύγω κι εγώ. Δεν κάθομαι στην παραλία με αυτούς τους ανθρώπους ούτε μισό δευτερόλεπτο...”

Στον Ντάνο δεν το είχε πει μέχρι εκείνη την στιγμή, γιατί δεν ήθελε να τον φορτίσει συναισθηματικά. Ο Αγγελόπουλος το έμαθε από τον Χρανιώτη λίγο πριν ξεκινήσει το συμβούλιο.

Φυσικά έπεσε με νύχια και με δόντια να την μεταπείσει και να της πει ότι και να αποχωρήσει ο ίδιος εκείνη θα πρέπει να δώσει μάχη και για τους δυο τους.

Φυσικά όλα άλλαξαν όταν ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα του Στέλιου Χανταμπάκη για αποχώρηση. Εκεί η Ειρήνη ηρέμησε και όλοι στην παραγωγή του Survivor ανακουφίστηκαν.»

Δεν έχουμε παρά να δούμε στην πράξη τι ισχύει από όλα τα παραπάνω.