Gigi Hadid - Zayn Malik: Επιβεβαίωσαν το χωρισμό τους

15.03.2018
Gigi Hadid - Zayn Malik: Επιβεβαίωσαν το χωρισμό τους
Το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο χρόνια

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, η Gigi Hadid και ο Zayn Malik αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Τα πρώτα δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν από τη βρετανική εφημερίδα The Sun, και υποστήριζαν πως το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους λόγω των υπερβολικά φορτωμένων προγραμμάτων τους.

"Δεν είναι πλεόν μαζί αλλά παραμένουν κοντά και υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο. Έχουν τρελά επαγγελματικά προγράμματα και αυτό δυσκολεύει πολύ τη σχέση τους", λέει μια πηγή, η οποία επίσης ισχυρίστηκε πως ο χωρισμος ήταν ήρεμος, καθώς "σέβονται πολύ ο ένας τον άλλο".

Στη συνέχεια, η επιβεβαίωση του χωρισμού ήρθε από το ίδιο το 22χρονο μοντέλο και τον 25χρονο τραγουδιστή στα προφίλ τους στα social media.

O Malik έγραψε: "H Gigi και εγώ είχαμε μια απίστευτη, διασκεδαστική γεμάτη νόημα σχέση και έχω τεράστιο σεβασμό απέναντι της τόσο ως γυναίκα όσο και ως φίλη. Έχει μια φανταστική ψυχή. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους θαυμαστές μας που σέβονται αυτήν τη δύσκολη απόφαση και την ιδιωτικότητας μας αυτή τη στιγμή, ευχόμαστε αυτά τα νέα να είχαν ανακοινωθεί πρώτα από εμάς. Σας αγαπάμε όλους".

Η Gigi Hadid έγραψε: "Οι ανακοινώσεις χωρισμών πολλές φορές φαίνονται απρόσωπες επειδή δεν υπάρχει στην πραγματικότητα τρόπος να περιγράψεις με λέξεις αυτό που δύο άνθρωποι έζησαν μαζί...όχι μόνο στη σχέση, αλλά και στη ζωή γενικότερα. Είμαι αιώνια ευγνώμων για την αγάπη, το χρόνο και τα μαθήματα που εγώ και ο Zayn μοιραστήκαμε. Θέλω μόνο τα καλύτερα για εκείνον και θα συνεχίζω να τον υποστηρίζω σαν φίλο για τον οποίο έχω απεριόριστο σεβασμό και αγάπη. Όσο για το μέλλον, ό,τι είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει".

H τελευταία κοινή ανάρτηση του ζευγαριού στο Instagram ήρθε από τον Gigi στα γενέθλια του Zayn, στις 12 Ιανουαρίου. Το μοντέλο είχε αναρτήσει μια τρυφερή selfie μαζί με μια σειρά φωτογραφιών, με τη λεζάντα: "Αγαπώ αυτόν τον άντρα περισσότερο απ'ότι μπορώ να περιγράψω με λέξεις και εμπνέομαι από την θέληση του να είναι καλύτερος κάθε μέρα. Χρόνια πολλά! Είμαι περήφανη που είμαι στο πλάι σου".

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Gigi και ο Zayn αποφασίζουν να βάλουν τέλος στη σχέση τους. Το ζευγάρι είχε προσωρινά χωρίσει και τα ξαναβρήκε τον Ιούνιο του 2016.