Kendall Jenner: H φωτογράφηση της για τη Vogue

15.03.2018
Kendall Jenner: H φωτογράφηση της για τη Vogue
Το 22χρονο μοντέλο ποζάρει για τη "Βίβλο της μόδας" και βάζει τέλος σε φήμες για την ίδια

H Kendall Jenner φωτογραφήθηκε για ακόμη μια φορά για το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue, για το τεύχος Απριλίου.

Το 22χρονο μοντέλο και reality star ποζάρει σε μια σειρά φωτογραφιών με εντυπωσιακά outfits και δηλώνει πως "δεν έχει τίποτα να κρύψει".

Στη συνέντευξη της, η καλλονή επιβεβαιώνει πως είναι σε σχέση με τον μπασκετμπολίστα Blake Griffin, και αποκαλύπτει πως θέλει να αποκτήσει παιδιά στην ηλικία των 28 ή 29. Όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε για τον Blake, εκείνη αρχικά είπε πως είναι "φίλος", ενώ μετά συμπλήρωσε πως "είναι ευτιχισμένη", δηλώνοντας πως είναι όμορφο να έχει κάποιον που αγαπάει και της φέρεται καλά.

@voguemagazine shot by @mertalas @macpiggott 💚

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Mar 14, 2018 at 10:41am PDT

Η Kendall επίσης αναφέρθηκε στις φήμες που τη θέλουν ομοφυλόφιλη, λέγοντας: "Νομίζω πως φταίει το γεγονός πως δεν είμαι σαν τις αδερφές μου, που είναι πολύ ανοιχτές με τις σχέσεις τους και τους συντρόφους τους. Ήταν μια φήμη που κυκλοφόρησε επειδή ποτέ κανείς δε με είχε δει να κυκλοφορώ με κάποιον άντρα. Πάντα ήθελα να είμαι διακριτική με τους άντρες. Δε νομίζω πως έχω κάποιο bisexual ή gay στοιχείο στον οργανισμό μου, αλλά δε ξέρω! Ποιος ξέρει; Είμαι ανοιχτή σε εμπειρίες αλλά δεν έχω κινηθεί ποτέ προς τα εκεί. Ξέρω πως έχω κάποιου είδους...αντρική ενέργεια; Αλλά δε θέλω να παρεξηγηθεί αυτό, δεν είμαι τρανσέξουαλ ή κάτι τέτοιο. Αλλά έχω δυνατή ενέργεια. Κινούμαι διαφορετικά. Για να απαντήσω στην ερώτηση σου όμως, όχι δεν είμαι gay. Κυριολεκτικά δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δε θα έκρυβα ποτέ κάτι τέτοιο".

Το top model, που είπε στη Vogue ότι αγόρασε ένα σπίτι κοντά στο Mulholland Drive στο Los Angeles, μίλησε επίσης για το αποτέλεσμα που έχει φέρει στη ζωή της η ασταμάτητη δουλειά εδώ και τέσσερα χρόνια. "Έβαλα στόχο στην αρχή του 2017 να ηρεμήσω, να πάρω περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου, να είμαι περισσότερο επιλεκτική και να μην κάνω οτιδήποτε μου λένε οι ατζέντηδες μου να κάνω".

Η Kendall επίσης αναφέρθηκε στο άγχος που της προκαλεί η προεδρία του Donald Trump: "Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν που είναι τόσο απαίσια, που σε κάνουν να μη θέλεις να κάνεις τίποτα. Υπήρχαν μέρες τελευταία που απλά ήθελα να κάθομαι στο κρεβάτι μου και να μην κάνω τίποτα. Σε κάνει να φοβάσαι να βγαίνεις έξω. Είναι σκέτος εφιάλτης. Και εύχομαι να είχα τη δύναμη να τα φτιάξω όλα".
Σχετικά με τους haters των Kardashian-Jenners, είπε: "Είναι σχεδόν μόδα να μισεί κανείς την οικογένεια μου. Δεν είναι τόσο ότι ο κόσμος πιστεύει ότι είμαστε χάλια, απλά έχει γίνει trend: είναι cool να μας μισείς".
Τέλος, η Kendall μίλησε και για τη μητρόητα της Kylie, λέγοντας: "Δεν είναι πιο χαρούμενη από κάθε άλλη γέννα στην οικογένεια - είναι όμορφο με έναν διαφορετικό τρόπο, γιατί πρόκειται για τη μικρή μου αδερφή με την οποία μεγάλωσα.΄Όλοι στην οικογένεια μεγαλώσαμε σε δυάδες: H Kourtney με την Kim, o Rob με την Khloe, o Brandon με τον Brody, o Burton με την Casey, και η Kylie με εμένα. Είναι σα να βλέπω την καλύτερη μου φίλη να έχει παιδί. Μας έχει φέρει πιο κοντά".