Τόνια Σωτηροπούλου: Παραδέχθηκε τον έρωτα της για τον Κωστή Μαραβέγια!

17.03.2018
Τόνια Σωτηροπούλου: Παραδέχθηκε τον έρωτα της για τον Κωστή Μαραβέγια!
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον τραγουδιστή

Είναι γνωστό πως η Τόνια Σωτηροπούλου επιθυμεί να κρατάει μυστική την προσωπική της ζωή, αφού σε κάθε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με αυτή, εκείνη πάντοτε αποφεύγει να απαντάει άμεσα.

Τον τελευταίο καιρό, τα δημοσιεύματα ήθελαν την ηθοποιό σε σχέση με τον Κωστή Μαραβέγια, καθώς ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει πολλές φορές σε κοινές εξόδους, χωρίς όμως κάποιος από τους δύο να το παραδέχεται. Εν τέλεια, η Τόνια Σωτηροπούλου παραδέχθηκε δημόσια τον έρωτα της από την Κούβα!

Η ηθοποιός βρέθηκε, μαζί με τον σύντροφο της, στην Αβάνα για τις ανάγκες της εκπομπής Celebrity Travel και μιλώντας για την προσωπική της ζωή δήλωσε: «Είμαι πολύ ερωτευμένη. Είναι πολύ χαρούμενη περίοδος για μένα αυτή. Ο Κωστής είναι από τους πιο χαρισματικούς, ταλαντούχους και φωτεινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και είναι πολύ μεγάλο "δώρο" και μεγάλη αξία για οποιονδήποτε άνθρωπο να μπορεί να έχει τον Κωστή στη ζωή του».

Ο Κωστής Μαραβέγιας, φανερά ανανεωμένος και με καλή διάθεση σχολίασε πως «παλιότερα ήμουν λίγο διστακτικός στο να προβληθώ πολύ. Κακώς, πολύ κακώς. Μου αρέσει να γνωρίζω πολύ κόσμο, μου αρέσει που πήγα στο Voice, μ' αρέσει να με χαιρετάνε στο δρόμο».