Khloe Kardashian: O σύντροφος της την απάτησε λίγο πριν γίνουν γονείς!

12.04.2018
Khloe Kardashian: O σύντροφος της την απάτησε λίγο πριν γίνουν γονείς!
Βίντεο που βγήκαν στη δημοσιότητα μαρτυρούν την απάτη του διάσημου αθλητή

Βίντεο του συντρόφου της Khloé Kardashian, Tristan Thompson, βγήκαν στη δημοσιότητα, στα οποία ο διάσημος μπασκετμπολίστας απεικονίζεται σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλες γυναίκες. Εντωμεταξύ, η reality star πρόκειται να φέρει στον κόσμο το παιδί τους εντός λίγων ημερών.

Στο πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε, ο Tristian φαίνεται να φιλάει το 28χρονο μοντέλο Lani Blair στο PH-D Lounge στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο αθλητής της ομάδας Cleveland Cavaliers εντοπίστηκε στο ξενοδοχείο που έμενε με τους συμπαίκτες του, Four Seasons, με την Blair. Σύμφωνα με πηγές, πέρασαν "τέσσερις ώρες" μαζί πριν φύγουν από το κτίριο και φωτογραφήθηκαν στο δρόμο τους προς το Soho House, ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν στο ξενοδοχείο μαζί στις 5 το πρωί της επόμενης μέρας.

Μάρτυρες είπαν πως ο Thompson "κοιτούσε τριγύρω προσεκτικά και κρατούσε την πόρτα ανοιχτή για εκείνη" πριν μπουν στο λόμπυ και κατευθυνθούν προς το ασανσέρ μαζί. Στις 8 το πρωί, η Blair εντοπίστηκε να φεύγει από το ξενοδοχείο του "φορώντας ακριβώς τα ίδια ρούχα, κρατώνας μια γεμάτη τσάντα", σύμφωνα με γνωστή ιστοσελίδα.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του βίντεο, το TMZ κυκλοφόρησε ένα δεύτερο βίντεο από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η Khloe ήταν τριών μηνών έγκυος, στο οποίο ο Thompson φαίνεται να την απατά με δύο γυναίκες.

Ο Thompson και η Kardashian ξεκίνησαν τη σχέση τους τον Οκτώβριο του 2016, ενώ εκείνη επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μαζί του το Δεκέμβριο του 2017 μέσω Instagram, αν και είχε κάνει την ανακοίνωση στα γυρίσματα του Keeping Up With the Kardashians στις 25 Αυγούστου του 2017, πολύ πριν την απιστία του Thompson τον Οκτώβριο.

Πριν την Khloe, o Tristian ήταν σε σχέση με την Jordan Craig, η οποία επίσης περίμενε παιδί μαζί του. Στη συνέχεια, ο Tristian είχε ξεκινήσει τη σχέση του με την Khloe, χωρίς να είναι σίγουρο αν εκείνος και η Craig είχαν επισήμως λήξει τη σχέση τους.

Στις 12 Δεκεμβρίου, η Craig έφερε στον κόσμο το παιδί τους, τον Prince Oliver. Μόλις αποκαλύφθηκε η απιστία του Tristian, η Craig ανήρτησε ένα Instagram story, αναφερόμενη σε όσους έλεγαν πως η απιστία εις βάρος της Khloe είναι καθαρό κάρμα, λέγοντας: "Αν σέβεσαι τον εαυτό σου και τους άλλους, ποτέ δε θα διακωμωδούσες την ατυχία κάποιου, ούτε θα αισθανόσουν αποζημιωμένος εις βάρος άλλων. Εύχομαι ειρήνη σε όλους".

Μέχρι στιγμής, η Khloe έχει διατηρήσει τη σιωπή της.