Έτοιμη για μηνύσεις η Φαίη Σκορδά

18.04.2018
Έτοιμη για μηνύσεις η Φαίη Σκορδά
Γενικά, παραμένει χαμηλών τόνων η διάσημη Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, όμως να που συνέβη κάτι που την έβγαλε εκτός εαυτού και μάλιστα on camera.

Στον αέρα της σημερινής εκπομπής της, η Φαίη Σκορδά ξέσπασε εναντίον τελευταίων δημοσιευμάτων που της "χρεώνουν" νέο σύντροφο -κάτι που προφανώς δεν ισχύει- και δήλωσε έτοιμη να κινηθεί νομικά. Η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια του Πρωινού:

"Η Ελεάνα το πρωί με ρώτησε, 'Καλά, γράφει ένα περιοδικό ότι είσαι με τον τάδε'. Πραγματικά σας λέω έστειλα τις φωτογραφίες στον δικηγόρο μου. Η πρώτη αντίδραση ήταν αυτή. Λέω στείλε μου τώρα τις φωτογραφίες. Πρώτη φορά που θα κινηθώ νομικά. Δεν είναι αστείο, μπορεί μεταξύ μας να γελάμε, μην κάνεις πλάκα στον αέρα γιατί δεν είναι αστείο. Γράφουν για έναν άνθρωπο, τον οποίο τον γνωρίζω μόνο από ρεπορτάζ που έχουμε δείξει στην εκπομπή, ενώ στη ζωή μου, ποτέ μα ποτέ, δεν τον έχω γνωρίσει. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο'.


Προφανώς βγήκε από τα ρούχα της η Φαίη και δείχνει αποφσισμένη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, καθώς, όπως τόνισε και στη συνέχεια της εκπομπής, δεν έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα. Αναμένονται εξελίξεις.