Ένοχος για σεξουαλικές επιθέσεις ο Bill Cosby -Η απίθανη αντίδρασή του

27.04.2018
Ένοχος για σεξουαλικές επιθέσεις ο Bill Cosby -Η απίθανη αντίδρασή του
Σε επανάληψη δίκης, όπου δεν είχε καταλήξει σε απόφαση, η ετυμηγορία βγήκε αυτή τη φορά και είναι "καταπέλτης" για τον διάσημο κωμικό, ο οποίος δεν φάνηκε να πιστεύει στ' αυτιά του.

Το μεγάλο σκάνδαλο που είχε ως αποτέλεσμα τον διασυρμό του πάλαι ποτέ αγαπημένου τηλεοπτικού κωμικού και δημιουργού της σειράς Cosby Show που μεγάλωσε γενιές και γενιές παιδιών, ξεκίνησε το 2014 όταν η μία μετά την άλλη, πάνω από 60 (!) γυναίκες κατηγόρησαν επώνυμα τον 81χρονο -σήμερα- ηθοποιό για απόπειρα βιασμού και βιασμό με τη χρήση ουσιών.

Η υπόθεση έφτασε σε δίκη, αρχικά σχετικά με την υπόθεση της Andrea Constand, η οποία κατηγορεί τον ηθοποιό ότι της επιτέθηκε το 2004. Εκείνος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες στην πρώτη δίκη που πραγματοποιήθηκε το 2017 όμως δεν κατέλησε σε ετυμηγορία εφόσον οι ένορκοι δεν κατάφεραν να φτάσουν σε απόφαση.

Χθες, είχαμε την επανάληψη αυτής της δίκης, αλλά και ετυμηγορία. Ένοχος ο κατηγορούμενος ο οποίος αντιμετωπίζει μέχρι και 10 χρόνια φυλάκισης, όπως και πρόστιμο της τάξεως των $25,000 για κάθε κατηγορία.

Σύμφωνα με το NBC News ο Cosby θα παραμείνει ελεύθερος με εγγύηση μέχρι να εκτείσει την ποινή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 81χρονος ηθοποιός ξέσπασε σε περίεργες κραυγές μόλις ακούστηκε η ετυμηγορία. Σαν να μην το περίμενε. Η κρίση του τρόμαξε πολλούς -δεδομένης και της ηλικίας του, αλλά τελικά ξεπεράστηκε γρήγορα.