Γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Τι είπε ο γιατρός της

27.04.2018
Γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Τι είπε ο γιατρός της
Τελικά δεν πρόλαβε να την ολοκληρώσει την εβδομάδα, όπως υπολόγιζε η παρουσιάστρια του Happy Day. Ο υιός ήρθε λίγο νωρίτερα.

Η σημερινή εκπομπή του Alpha ξεκίνησε χωρίς τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Δημήτρη Παπανώτα να ενηρώνει ότι είχε αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά ότι εκείνη τη στιγμή ήταν στο σπίτι της και τους παρακολουθούσε. Όμως, όπως προέκυψε αργότερα από τη σύνδεση που είχαν με τον γιατρό της παρουσιάτριας... δεν ήταν!

Η Σταματίνα όμως, βρισκόταν από τις πρώτες πρωινές ώρες στο μαιευτήριο όπου και τελικά έφερε στον κόσμο τον γιο της, όπως ανακοίνωσε στον αέρα ο Δήμος Βερύκιος ως έξής: "Έχασε μια μεγάλη πρωτιά το Happy Day, η Σταματίνα να γεννήσει στο πλατό. Γέννησε!".

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Παπανώτας και Βερύκιος συνδέθηκαν ζωντανά με τον μαιευτήρα της παρουσιάστριας, Βαγγέλη Δεδούλη, ο οποίος και τους έδωσε όλες τις λεπτομέρειες, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

"Τις πρώτες πρωινές ώρες επικοινωνήσαμε με τη Σταματίνα γιατί άρχισε να νιώθει αραιές συσπάσεις. Όταν οι συσπάσεις έγιναν συχνότερες, της συνέστησα να προσέλθει στην κλινική, όπου διαπιστώθηκε έναρξη τοκετού. Στις 08:00 γεννήθηκε αγοράκι, το οποίο ζυγίζει 2,900 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας. Η Σταματίνα αναρρώνει καλώς αυτή τη στιγμή, με τον γιο της αγκαλιά. Είχε αγωνία αλλά ήταν ήρεμη, είχε εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα και πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ο μπέμπης μοιάζει στον Θέμη, όπως και τα άλλα παιδιά".

Και το όνομα αυτού: Γιάννης Εφραίμ! Για την ιστορία, η Σταματίνα και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, έχουν ακόμη δυο παιδιά, την 5χρονη Νάγια και την 4χρονη Μαίρη. να τους ζήσει και ο υιός!