Η Khloe Kardashian ποζάρει πρώτη φορά με την κόρη της [photos]

11.05.2018
Η Khloe Kardashian ποζάρει πρώτη φορά με την κόρη της [photos]
Η μικρότερη των αδελφών Kardashian γέννησε το πρώτο της παιδάκι πριν από έναν μήνα περίπου και σήμερα έδωσε μέσω social media μια πρώτη εικόνα της μικρής -ή μάλλον, μέρος αυτής!

Εν μέσω σκανδάλου έφερε στον κόσμο την κορούλα της η Khloe και φαίνεται ότι ακόμη δεν είναι έτοιμη να την παρουσιάσει επίσημα σε όλο τον κόσμο.Τουλάχιστον... ολόκληρη, γιατί μια πρώτη ιδέα μας την έδωσε.

Μέσω snapchat επέλεξε να επικοινωνήσει με τους διαδυκτιακούς της φίλους η 33χρονη reality star, η οποία φαίνεται κάποια στιγμή ξαπλωμένη στο κρεβάτι της με το χεράκι της μικρής True να διακρίνεται στην άκρη. Προφανώς το μωράκι ξεκουράζεται ξαπλωμένο επάνω στη μαμά και εκείνη το φωτογραφίζει "διακριτικά"!

Κατά τα άλλα, η διάσημη λεχώνα που στο μεταξύ αποκάλυψε ότι μπαίνει ξανά σε πρόγραμμα γυμναστικής, λέγεται ότι έχει προκαλέσει μεγάλη σύγχυση στην οικογένειά της καθώς φαίνεται να είναι έτοιμη να συγχωρήσει τον άπιστο πατέρα του μωρού της, Tristan Thomson, γεγονός για το οποίο όλοι οι Kardashian/Jenner έχουν αντίθετη άποψη.