Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει την αισθητική επέμβαση για την οποία έχει μετανιώσει

11.05.2018
Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει την αισθητική επέμβαση για την οποία έχει μετανιώσει
Πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες γυναίκες της εγχώριας showbiz, η οποία μετρά πάρα πολλά χρόνια στον χώρο, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της στο modelling από πολύ μικρή.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο περιοδικό Madame Figaro και μεταξύ άλλων μοιράστηκε μια άσχημη εμπειρία που είχε με το botox.

«Μου έκανε μία φορά ο δερματολόγος μου. Μου είπε “Βίκυ, είσαι πολύ κουρασμένη και πρέπει να προλάβουμε τις γραμμές να μη γίνουν χειρότερες” και δοκιμάσαμε. Μου έκανε το ελάχιστο, αλλά, με το που το είδα, δεν μπορούσα να αντέξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, δεν ήμουν εγώ! Εάν φύγουν οι ρυτίδες μου και ο τρόπος που εκφράζομαι, δεν ξέρω ποια θα είμαι. Ναι, θα κάνω μεσοθεραπείες, βιταμίνες, ένα πίλινγκ, εξάλλου γίνομαι 40 τον Ιούλιο. Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια, αλλά δε νομίζω αργότερα να αλλάξω γνώμη»

Κατά τα άλλα, η Βίκυ Καγιά μόλις γέννησε το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, στον οποίο, μάλιστα, έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση χθες, με αφορμή τα γενέθλιά του. Και ιδού η ανάρτησή της για του λόγου το αληθές.

Happy Birthday to the man I wish to hold forever in my arms!🎂😎🎁🎉 Love you always!❤️💍💋#Taurus #hubby #birthdayboy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ vickykaya_ στις

You are my ☝️ in seven billion! 😎💍🎂🎉 Happy Birthday my love!!❤️ #Taurus #birthdayboy #mylove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ vickykaya_ στις

Και βέβαια δεν είναι μόνο οι Βίκυ Καγιά που έκανε μπότοξ, το μετάνιωσε και το δήλωσε δημοσίως. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες σε ποιες ακόμη ελληνίδες και ξένες διάσημες γυναίκες συνέβη το ίδιο.