Η Rita Wilson μοιράζεται ένα ρομαντικό μυστικό κι ένα παράπονο

11.05.2018
Η Rita Wilson μοιράζεται ένα ρομαντικό μυστικό κι ένα παράπονο
Πρόκειται για ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood που πρόσφατα συμπλήρωσαν 30 χρόνια γάμου. Οι δυο τους μοιράζονται συχνά προσωπικές τους ιστορίες. Αυτό έκανε και με το τελευταίο της ποστάρισμα η 61χρονη ηθοποιός.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και με αφορμή την Πέμπτη και τη συνήθεια της Throw Back Thursday όπου διάσημοι -και μη- θυμούνται εικόνες από το παρελθό τους, η Rita Wilson πόσταρε μια φωτογραφία από το 1985, όταν εκείνη και ο Tom Hanks συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Volunteers", αποκαλύπτοντας και δυο σημαντικές, σχετικές λεπτομέρειες.

"Δεν μπορούσα να αντισταθώ μια #tbt με τον @tomhanks από το φιλμ #volunteers... Η ταινία που ποτέ κανείς δεν αναφέρει όταν γράφει για τις καριέρες μας, και ωστόσο, ήταν σημαντική για εμάς".

Με αυτή τη λεζάντα η Wilson εκφράζει ένα παράπονο σχετικά με μια παράλειψη που θεωρεί σημαντική στα διάφορα άρθρα που τους αφορούν ενώ ταυτόχρονα υπενθυμίζει στον κόσμο ότι εκείνη η ταινία ήταν η αφορμή για τον έρωτά τους.

Για την ιστορία, εκείνη την εποχή, ο Tom ήταν παντρεμένος με το κορίτσι του από το σχολείο, αλλά ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και δεν μπόρεσαν να τον ελέγξουν. Δυο χρόνια αργότερα ο Hanks χώρισε και παντρεύτηκε την ελληνικής καταγωγής Rita το 1988.

Can't resist this #tbt with @tomhanks from the film #volunteers ...the movie no one ever mentions when writing about our careers , and yet, was important to us. #movies #actors #actorslife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson) στις

Το διάσημο ζευγάρι πρόσφατα γιόρτασε την 30η επέτειο γάμου του και το γιόρτασαν με ένα απίθανο ποστάρισμα στα social media...

April 30,1988-April 30,2018 Thirty on Thirty Golden Anniversary. Keeping love alive with @tomhanks #wedding #love #weddinganniversary #thirtyyears

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson) στις