Γέννησε η Chrissy Teigen: Μόλις το ανακοίνωσε η ίδια

17.05.2018
Γέννησε η Chrissy Teigen: Μόλις το ανακοίνωσε η ίδια
Το δεύτερο παιδάκι της από τον γάμο της με τον John Legend έφερε μόλις στον κόσμο η διάσημη καλλονή και έσπευσε να μοιραστεί τα νέα με τους φίλους της στα social media.

Πριν από λίγα λεπτά η Chrissy Teigen ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι γέννησε το δεύτερο παιδάκι της. Μέσω Twitter το πρώτο "χτύπημα" και σίγουρα ανανέμεται κι άλλο.

"Κάποιος είναι εδώ", τιτιβίζει η 32χρονη Teigen η οποία στο παρελθόν είχε μιλήσει επανειλημμένα για τα όσα πέρασε προσπαθώντας να μείνει έγκυος.

Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, τη 2 ετών Luna η οποία από τη στιγμή που γεννήθηκε έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Instagram του μπαμπά και της μαμάς. Ακριβώς στη συνέχεια, οι αναρτήσεις της Chrissy και του John για την πρόσφατη γιορτή της μητέρας.

Το μωράκι που γεννήθηκε είναι αγοράκι και το φύλο του είναι γνωστό από πριν μείνει έγκυος η διάσημη μητέρα του καθώς προήλθε από τεχνητή γονιμοποίηση, λεπτομέρειες της οποίας η Teigen είχε μοιραστεί με όλους.

Το ζευγάρι είχε επιλέξει να καταψύξει τα έμβρυα που είχαν γονιμοποιηθεί πριν από την πρώτη εγκυμοσύνη, ελπίζοντας σε μια δεύτερη. Ξεκίνησαν με 20 έμβρυα, τρία από τα οποία κρίθηκαν φυσιολογικά ύστερα από ενδελεχή γενετικό έλεγχο και των οποίων τα φύλα αποκαλύφθηκαν ως μέρος του ελέγχου αυτού. "Το πρώτο ήταν ένα κοριτσάκι και δεν λειτούργησε, μετά το δεύτερο ήταν η Luna και το αγοράκι που γεννήθηκε μόλις..

Να τους ζήσει... Και περιμένουμε την πρώτη του φωτογραφία.