Σοκ: Αυτοκτόνησε ο Αnthony Bourdain

08.06.2018
Σοκ: Αυτοκτόνησε ο Αnthony Bourdain
Τέλος στη ζωή του θέλησε να δώσει ο δημοφιλής Αμερικανός σεφ Αnthony Bourdain σε ηλικία 61 ετών.

Οι πληροφορίες του CNN αναφέρουν πως ο διάσημος, σε όλο τον κόσμο σεφ, αυτοκτόνησε. Γεννημένος στη Νέα Υόρκη στις 25 Ιουνίου 1956 αναδείχτηκε ως ένας εκ των κορυφαίων στο είδος του. Ξεχώρισε ως τηλεοπτική προσωπικότητα και συγγραφέας που έκανε διάσημο τον όρο «foodie» στις αρχές του 21ου αιώνα.

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε στη Γαλλία όπου είχε μεταβεί για τις ανάγκες της βραβευμένης σειράς του μετ τίτλο "Parts Unknown" για το CNN. Σήμερα το πρωί και ενώ ο σεφ έπρεπε να είναι στην αίθουσα του ξενοδοχείου διαπιστώθηκε πως κάτι είχε συμβεί. Ο στενός φίλος του Έρικ Ρίπερτ φέρεται να τον αναζήτησε πρώτος.

«Με μεγάλη θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας, Άντονι Μπουρντέν», ανέφερε το δίκτυο σε δήλωσή του την Παρασκευή το πρωί.
«Η αγάπη του για περιπέτεια, νέους φίλους, καλό φαγητό και ποτό και οι αξιοθαύμαστες ιστορίες του, τον έκαναν έναν μοναδικό αφηγητή, τα ταλέντα του οποίου δεν έπαψαν να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψουν πάρα πολύ. Οι σκέψεις μας βρίσκονται με την οικογένειά του σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή».

That’s a wrap. #Firenze #Panzano. An eventful week. On the battlefield and off. Making art . Every motherfucking day. @asiaargento

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη anthonybourdain (@anthonybourdain) στις 26 Μάι, 2018 στις 12:59 μμ PDT

Η τελευταία του ανάρτηση στο instagram πριν από τέσσερις ημέρες:

Light lunch. #Alsace

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη anthonybourdain (@anthonybourdain) στις

Με αυτή τη δυσάρεστη αφορμή κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θυμήσου ακόμη 16 ιστορίες για διάσημους Έλληνες και ξένους αυτόχειρες