Η σύντροφος του Anthony Bourdain συγκινεί με το γράμμα που έγραψε για εκείνον

09.06.2018
Η σύντροφος του Anthony Bourdain συγκινεί με το γράμμα που έγραψε για εκείνον
"Ήταν η αγάπη μου, ο προστάτης μου"

Με τον θάνατο του γνωστού chef Anthony Bourdain, συντετριμμένη δηλώνει η σύντροφος του, Asia Argento, με μία δημοσίευση στο Twitter που περιελάμβανε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Η Ιταλίδα ηθοποιός, κινηματογραφίστρια και ακτιβίστρια δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της ένα μήνυμα όπου μεταξύ άλλων γράφει πως νιώθει «συντετριμμένη» από τον θάνατο του Bourdain, ζητώντας παράλληλα στους ακολούθους της να σεβαστούν την ιδιωτική της ζωή αυτή τη δύσκολη στιγμή.

«Ο Anthony έδωσε όλο τον εαυτό του σε όλα όσα έκανε. Το υπέροχο, ατρόμητο πνεύμα του άγγιξε και ενέπνευσε τόσους πολλούς και η γενναιοδωρία του δεν είχε όρια. Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμαι εντελώς συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. Θα σας ζητούσα να σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή και τη δική μου», έγραψε στην ανάρτησή της.

Ο Bourdain και η Argento ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2017 από τότε που η ηθοποιός εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της εκπομπής «Parts Unknown», το οποίο γυρίστηκε στη Ρώμη.

Νωρίς την Παρασκευή, πολύ πριν γίνει γνωστός ο θάνατος του chef, είχε δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία της να φορά μια μπλούζα που έγραψε «F**k everyone», προσθέτοντας το σχόλιο «Ξέρεις ποιος είσαι». Αργότερα διέγραψε την εικόνα χωρίς μέχρι στιγμής να έχει δώσει κάποια εξήγηση.