Angelina Jolie: Κινδυνεύει να χάσει την κηδεμονία των παιδιών της - Κερδίζει έδαφος ο Brad Pitt

13.06.2018
Angelina Jolie: Κινδυνεύει να χάσει την κηδεμονία των παιδιών της - Κερδίζει έδαφος ο Brad Pitt
Νέα δεδομένα στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους δυο πρώην συζύγους καθώς το δικαστήριο ζητά από την 43χρονη σταρ να δώσει στον 53χρονο πατέρα των παιδιών τους περισσότερη "πρόσβαση" σε αυτά!

Ύστερα από 12 χρόνια κοινής ζωής, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν τον Αύγουστο του 2016 προκαλώντας μεγάλο σοκ τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στους απανταχού θαυμαστές τους.

Παρότι ακόμη και σήμερα το διαζύγιό τους δεν έχει οριστικοποιηθεί, εκκρεμεί και το ζήτημα της κηδεμονίας των έξι παιδιών του ζεύγους (τρία βιολογικά, τρία υιοθετημένα, για την ιστορία), του 16χρονου Maddox, του 14χρονου Pax, της 13χρονης Zahara, της 12χρονης Siloh και των 9χρονων διδύμων Vivienne και Knox.

Αρχικά το δικαστήριο έδωσε την βασική κηδεμονία στην Jolie των παιδιών καθώς ο Pitt δεν είχε κριθεί "κατάλληλος" κυρίως λόγω του "θέματος" που προέκυψε ότι είχε με το αλκοόλ και τον έλεγχο του θυμού του.

Αυτό τον καιρό, η Angelina βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας Maleficent 2 και θα βρίσκεται εκεί όλο το καλοκαίρι, υποχρεούται όμως, παρά το ότι η ίδια δεν θέλει, να δώσει περισσότερο χρόνο στον Brad με τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με έγγραφα που έχει στην κατοχή της η DailyMail.com λοιπόν, προκύπτει ότι το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες αποφάσισε πως "η έλλειψη σχέσης με τον πατέρα τους θα αποβεί βλαβερή για τα παιδιά" και καθώς θεωρεί ότι θα είναι ασφαλή πια μαζί με εκείνον, θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να αποκτήσουν "μια υγιή και δυνατή σχέση και με τους δυο γονείς".

Όπως προκύπτει από τα νέα δεδομένα, αρχικά η Jolie οφείλει να δώσει στον Pitt τα νούμερα από τα κινητά τηλέφωνα όλων των παιδιών ώστε εκείνος να μπορεί να επικοινωνεί μαζί τους χωρίς εκείνη να ελέγχει την επικοινωνία αυτή.

Οι δυο πρώην σύντροφοι οφείλουν να συμμετάσχουν σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα με τα παιδιά τους και με δυο ψυχολόγους μέσω τηλεφώνου.

Ο Brad θα δει τα μικρότερα παιδιά στο Λονδίνο όπου η Angelina νοικιάζει ένα σπίτι όσο εργάζεται εκεί, για 10 μέρες στα μέσα Ιουνίου. Θα έχει τη δυνατότητα να περάσει μαζί με το καθένα ή με δυο τη φορά περίπου 4 ώρες την ημέρα.

Από τις 27 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου, θα έχει τα παιδιά για 10 ώρες τη μέρα και μετά, από τις 8 μέχρι τις 14 Ιουλίου, για 4 ώρες τη μέρα και πάλι.

Εξαίρεση στη "ρύθμιση" αυτή ο μεγαλύτερος γιος τους, Maddox [φωτό κάτω] ο οποίος λόγω ηλικίας θα αποφασίσει μόνος πόση ώρα θα περνά με ποιον γονιό.

Ένας ψυχολόγος πρέπει να είναι παρών σε όλες τις επισκέψεις του Pitt στο Λονδίνο και πρέπει να φροντίσει ώστε εκείνα να δουν τους γιατρούς που πρέπει όσο βρίσκονται μαζί του στο Λος Άντζελες, όπου θα πάει αμέσως μετά.

Οφείλει να επιστρέψει τα παιδιά στο Λονδίνο στις 29 Ιουλίου καθώς και να πληρώσει για τη μεταφορά τους! Θα ξαναέχει την κηδεμονία τους στις 11 Αυγούστου μέχρι την επόμενη δικάσιμο που έχει οριστεί για την υπόθεσή τους, στις 13 του ίδιου μήνα.

Σημειώνεται πως όσο καιρό τα παιδιά είναι με τον Pitt, η Jolie θα μπορεί να μιλήσει μαζί τους μόνο στο τηλέφωνο.

Το δικαστήριο ήταν σαφές: Σε περίπτωση που η Angelina Jolie δεν καταφέρει να συμμορφωθεί με τους νέους όρους κινδυνεύει να χάσει τη βασική κηδεμονία που έχει κερδίσει αρχικά.