Billy Bob Thornton: "Ο μόνος λόγος για το διαζύγιο με την Angelina Jolie ήταν..."

16.06.2018
Billy Bob Thornton: "Ο μόνος λόγος για το διαζύγιο με την Angelina Jolie ήταν..."
Υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια τις εποχής τους και όχι μόνο. Εκτός από τα 20 χρόνια που τους χώριζαν, οι δυο ηθοποιοί είχαν επιλέξει πολλούς ακραίους τρόπους για να εκφράσουν τον έρωτά τους ο ένας για τον άλλο και αυτό δημιουργούσε πάντα μέγα θέμα.

Ο Billy Bob Thornton και η Angelina Jolie γνωρίστηκαν το 1999 στα γυρίσματα της ταινίας "Pushint Tin" και παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο. Εκείνη ήταν 24 ετών και εκείνος 44. Ο γάμος τους κράτησε τρία χρόνια αλλά μέσα σε αυτά έδωσαν πολλή "τροφή" στα media που τους λάτρεψαν.

Ήταν υπερβολικά διαχυτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους και δεν δίσταζαν να μιλήσουν ανοιχτά ακόμη και για τα πιο προσωπικά τους θέματα, όπως για παράδειγμα τη σεξουαλική τους ζωή.

Με αποκορύφωμα τα διαβόητα φιαλίδια με το αίμα τους που κρατούσαν στον λαιμό τους -ο ένας του άλλου- το ζεύγος Thornton και Jolie δημιούργησαν τον δικό τους θρύλο.

Σήμερα, 16 χρόνια μετά το διαζύγιό τους και ενώ εκείνος έχει ήδη τελέσει τον έκτο (!) γάμο του, ο Billy Bob Thronton μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή "HFPA in Conversation" αποκαλύπτοντας τον μοναδικό λόγο για τον οποίο οι δυο τους δεν είναι ακόμη παντρεμένοι.

"Θυμάμαι ότι όσο ήμαστε μαζί ήταν όλα τέλεια. Απλά είχαμε διαφορετικά lifestyles. Εκείνη ήταν κοσμοπολίτισα και εγώ αγοραφοβικός. Έτσι, ο μόνος λόγος για τον οποίο πιθανότατα δεν είμαστε ακόμη μαζί είναι μάλλον οι διαφορετικοί δρόμοι που θέλαμε να πάρουμε στις ζωές μας".

Όσο για τα όσα έχουν γραφτεί για εκείνους εκείνο τον καιρό; Ο Thornton τα θεωρεί "τρελά" και "παρατραβηγμένα". Ακόμη και το ζήτημα με τα φιαλίδια. "Δεν κουβαλούσαμε από ένα κιλό αίμα ο καθένας. Ήταν απλά για να μη λείπουμε ο ένας στον άλλο".

Για την ιστορία, η Angelina Jolie, 43 ετών σήμερα, έχει ακόμη δυο γάμους στο ενεργητικό της. Τον πρώτο τον έκανε με τον ηθοποιό Johny Lee Miller το 1996 σε ηλικία 21ός ετών και τον δεύτερο με τον Brad Pitt το 2004.