Catherine Zeta Jones: Σόρι που είμαι πλούσια, όμορφη και ταλαντούχα, αλλά...

16.06.2018
Catherine Zeta Jones: Σόρι που είμαι πλούσια, όμορφη και ταλαντούχα, αλλά...
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βροντοφωνάζει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει να απολογείται για την £200 εκατομμυρίων περιουσία της, την εκθαμβωτική ομορφιά της και το ταλέντο της.

"Πολλά της τα είπαν" φαίνεται της 48χρονης ουαλής σταρ και είπε ένα "Ως εδώ" και "Φτάνει πια". Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η Catherine Zeta Jones υπεραμύνθηκε των... προφανών τονίζοντας ότι σταματά να προσπαθεί να αποδείξει ότι "δεν είναι ελέφαντας" αλλά και να απολογείται για τα δεδομένα της. Όποια και αν είναι αυτά.

"Όχι, δεν είμαι ταπεινή πια. Βαρέθηκα να είμαι ταπεινή. Σόρι λοιπόν που είμαι πλούσια, σόρι που είμαι παντρεμένη με έναν σουπερ σταρ, σόρι που δεν είμαι κι άσχημη στο πρόσωπο. Είμαι ευγνώμων για τη ζωή μου. Έχω δυο υπέροχα παιδιά και έναν υγιή, χαρούμενο σύζυγο. Είναι όλα καλά και δεν θα είμαι πια ταπεινή για τίποτα από αυτά".

Η Catherine Zeta Jones και ο Michael Douglas παντρεύτηκαν το 2000 και έχουν μαζί δυο παιδιά, τον 17χρονο Dylan και τη 15χρονη Carys ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι έχουν την ίδια μέρα γενέθλια... 25 Σεπτεμβρίου. Με 25 χρόνια διαφορά μεταξύ τους βέβαια... Το 1969 εκείνη, το 1944 εκείνος!