Anna Kοurnikova - Enrique Iglesias: Σπάνιες φωτογραφίες των διδύμων τους στο Instagram

18.06.2018
Anna Kοurnikova - Enrique Iglesias: Σπάνιες φωτογραφίες των διδύμων τους στο Instagram
Το δίασημο ζευγάρι κρατά γενικά πολύ χαμηλό προφίλ σε όλη τη διάρκεια της 17ετούς (!) σχέσης του. Μέχρι και τη γέννηση των παιδιών του μάθαμε κατόπιν εορτής. Κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει από εκείνη τη στιγμή όμως.

Οι κοινές εμφανίσεις του Enrique Iglesias και της Anna Kournikova ήταν από την αρχή σπάνιες, όπως ήταν και οι δηλώσεις του ενός για τον άλλο.

Για τον λόγο αυτό, η στάση που κρατούν αμφότεροι από τη στγιμή που γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους Nicholas και Lucy, (16/12/2017) ξαφνιάζει.

Συχνά πυκνά βλέπουμε τα μουτράκια τους στα social media του μπαμπά και της μαμάς και οι τελευταίες τους αναρτήσεις έχουν "τρελάνει" τους θαυμαστές τους.

Σε ρυθμούς Μουντιάλ ζουν και στο σπίτι των Iglesias-Kournikova και τα μωράκια τους έχουν μπει στο νόημα από μικρά. Ως προς τις ομάδες που υποστηρίζουν βέβαια υπάρχει ένα "θέμα"... Ρωσία η Anna με τον υιό, Ισπανία ο Enrique με τη θυγατέρα. Τώρα, τι θα γίνει αν οι δυο ομάδες βρεθούν αντιμέτωπες δεν μπορούμε να φανταστούμε. Θα δούμε όμως, σίγουρα, αν έρθει αυτή η στιγμή.

#worldcup #spain #portugal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) στις

#Россия #worldcup2018 #GoRussia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) στις

Για την ιστορία, ο Enrique και η Anna γνωρίστηκαν το 2001 όταν εκείνη πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι του Escape και από τότε είναι ζευγάρι. Δες το βίντεο στη συνέχεια.