George Clooney: Συγκλονίζει το βίντεο του ατυχήματος -Πετάχτηκε στον αέρα

13.07.2018
George Clooney: Συγκλονίζει το βίντεο του ατυχήματος -Πετάχτηκε στον αέρα
Οι εικόνες από το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ένα σχετικό σοκ. Ο ίδιος, έχει αναρρώσει και οδεύει προς το σπίτι του.

Σε δρόμο της Σαρδηνίας συνέβη το ατύχημα του George Clooney, ο οποίος καθώς οδηγούσε τη μηχανή του, πηγαίνοντας σε γύρισμα, έπεσε επάνω σε ένα φορτητό, πετάχτηκε στον αέρα και έπεσε με δύναμη κάτω.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική εφημερίδα Corriere Della Serra με τη στιγμή του ατυχήματος είναι πραγματικά συγκλονιστικό.

Το ασθενοφόρο ήρθε αμέσως και τον πήγε στο νοσοκομείο όπου έγινε γνωστό ότι τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά. Ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του ο George. Σήμερα, επίσης, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τη στιγμή που εκείνος βγαίνει από το νοσοκομείο, κουτσαίνοντας ελαφρώς.

Τον 57χρονο σταρ έφτασε να παραλάβει η σύζυγός του, Amal η οποία κρατούσε αγκαλιά την κόρη τους, Ella, ενώ ο δίδυμος αδελφός της μικρούλα μάλλον έμεινε στο σπίτι.

Διάβασε επίσης: Amal και George Clooney: Πρώτη φορά αγκαλιά με τα παιδιά τους [photos]

Οι τρεις τους επιβιβάστηκαν σε ιδιωτικό αεροπλάνο που τους περίμενε και "πέταξαν" προς το σπίτι τους όπου θα ολοκληρωθεί η αποθεραπεία του 57χρονου easy rider!