Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι [photos]

23.07.2018
Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι [photos]
Οι φήμες τους θέλουν μαζί εδώ και αρκετό καιρό, οι paparazzi τους έχουν "τσακώσει" σε κοινές εμφανίσεις, αλλά οι ίδιοι κρατούσαν πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση τους.

Φαίνεται όμως ότι ήρθε ο καιρός να σταματήσουν τον "κρυφτούλι" και επέλεξαν να κάνουν τα "φανερώματα" σε μια θεατρική βραδιά με μεγάλη προβολή.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού εμφανίστηκαν μαζί στο κηποθέατρο Παπάγου, όπου παρακολούθησαν μαζί το μιούζικαλ "Mamma Mia" με τη Δέσποινα Βανδή στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δεν απέφυγαν καθόλου τον φωτογραφικό φακό, ενώ στο τέλος της παράστασης πόζαραν με την πρωταγωνίστρια, στο πρώτο τους επίσημο "κλικ" ως ζευγάρι. Ωστόσο, στις δηλώσεις τους παρέμειναν φειδωλοί. Η Κατερίνα Γερονικολού συγκεκριμένα, ρωτήθηκε από ρεπόρτερ σχετικά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά εκείνη προτίμησε να απαντήσει στο εξής: "Να είστε καλά, καλό βράδυ".

Διάβασε επίσης: Επιστολή Λασκαράκη - Τσιμιτσέλη προς όλα τα μέσα... Τι ζητάνε;

Για την ιστορία, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης χώρισε πέρσι από την Βάσω Λασκαράκη, ύστερα από 4 χρόνια γάμου και μια κόρη, την Ευαγγελία.