Μπελάδες για την Kim Kardashian: Γιατί καλείται να αποσύρει τη νέα σειρά αρωμάτων της;

23.07.2018
Μπελάδες για την Kim Kardashian: Γιατί καλείται να αποσύρει τη νέα σειρά αρωμάτων της;
Tα Kimoji Fragrances με την επίσημη ονομασία «Vibes» κατάφεραν μέσα σε 5 λεπτά να της αποφέρουν κέρδη ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Φαίνεται, όμως, ότι αυτό δεν άρεσε καθόλου σε κάποιους!

Συγκεκριμένα, στην εταιρεία «Vibes Media», η οποία έχει κατοχυρώσει το λογότυπο που η Kim χρησιμοποίησε για την ονομασία και τα emoji μπουκάλια των νέων της αρωμάτων, τα οποία αυτή τη στιγμή αποτελούν το απόλυτο trend στα social media.

Όπως αναφέρει το «The Blast», όμως, το λογότυπο αυτό είναι ήδη κατοχυρωμένο από το 2012, πράγμα που σημαίνει ότι η «Vibes Media» μπορεί να επικαλεστεί κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

«Η Kim Kardashianπροωθεί και πουλά ένα άρωμα με το όνομα Vibes, του οποίου το μπουκάλι μοιάζει εκπληκτικά με το λογότυπο της εταιρείας μας», αναφέρουν εκπρόσωποι της εταιρείας, οι οποίοι καλούν τη διάσημη περσόνα να… αποσύρει τη νέα της σειρά αρωμάτων.

Διαβάστε ακόμη: JLo: Σε mood #freethenipple δείχνει το πραγματικό της κορμί και κερδίζει 3.000.000 likes

Κάτι πολύ πιο εύκολο από το να αλλάξει στα προϊόντα αυτά όνομα και συσκευασία…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι αυτή τη στιγμή η νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα της έχει εξασφαλίσει πολλά πολλά (και πιο πολλά) εκατομμύρια, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και αν τα Vibes αποσυρθούν, η KKW μόνο ζημιωμένη δεν θα βγει.

Πρόκειται, πάντως, για ένα άκρως ιδιαίτερο logo, δεν συμφωνείτε;