Demi Lovato: Στο νοσοκομείο ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών

25.07.2018
Demi Lovato: Στο νοσοκομείο ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών
Φαίνεται πως η 25χρονη σταρ που αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα εξάρτησης και στο παρελθόν βρέθηκε ακόμη μία φορά αντιμέτωπη με τους δαίμονές της.

Την είδηση μετέδωσε πρώτο το δίκτυο TΜΖ, σύμφωνα με τις πηγές του οποίου η Demi Lovato μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού κατέρρευσε ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Σήμερα εκπρόσωπος της διάσημης ηθοποιού και τραγουδήστριας επιβεβαιώνει την είδηση ως προς ένα μέρος της, χωρίς να αναφέρεται καθόλου στα αίτια που την οδήγησαν στο νοσοκομείο΄.

"Η Demi έχει συνέλθει και αναρρώνει έχοντας δίπλα της την οικογένειά της. Θέλουν όλοι να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για την αγάπη, τις προσευχές και την υποστήριξη που έχουν λάβει. Μερικές από τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει είναι ανακριβείς και θα ήθελαν να σεβαστείτε τη στιγμή και να μη γίνονται υποθέσετις σχετικά με την υγεία της. Η ανάρρωσή της είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή".

Η Demi, που ξεκίνησε την καριέρα της από πολύ μικρή ηλικία σε παιδικές σειρές του Disney, είχε εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης το 2010 και δεν είχε διστάσει να μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Κοκαΐνη, αλκοόλ, διατροφικές διαταραχές, αυτοτραυματισμός. Η Lovato δεν είχε κρύψει τίποτα από τους θαυμαστές της ενώ το 2017 είχε καμαρώσει δημόσια τα 5 χρόνια "καθαρή".

Τον περασμένο μήνα όμως, στο τραγούδιε της με τίτλο ΄'Sober" παραδεχόταν δημόσια ότι είχε "ξανακυλήσει", ύστερα από 6 χρόνια αποχής.

“Momma, I’m so sorry I’m not sober anymore/And daddy please forgive me for the drinks spilled on the floor", ακούομε στους στίχους και προσευχόμαστε για γρήγορη ανάρρωση.

Τις τελευταίες ώρες έχει ξεκινήσει το hashtag #PrayForDemi έχει ξεκινήσει trend στο Twitter με αμέτρητους, διάσημους και μη, φίλους της ταλαιπωρημένης σταρ να στέλνουν τις ευχές και τις σκέψεις τους.