Αλεξανδριανή Σικελιανού: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού που εγκατέλειψε τα πάντα και ζει στα Ιεροσόλυμα!

27.08.2018
Αλεξανδριανή Σικελιανού: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού που εγκατέλειψε τα πάντα και ζει στα Ιεροσόλυμα!
Απαρνήθηκε τη λάμψη και την δόξα που έχτισε πάνω σε τηλεοπτικές επιτυχίες για να ζήσει στα Ιεροσόλυμα.

Η Αλεξανδριανή Σικελιανού συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη βιβλιοθήκη του ελληνορθόδοξου πατριαρχείου στα Ιεροσόλυμα μη μπορώντας να πάρει την απόφαση να γίνει μοναχή. Η πρωταγωνίστρια που μεσουράνησε στο ξεκίνημα της ιδιωτικής κυρίως τηλεόρασης και για τα επόμενα 10 χρόνια, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω είναι μελαχρινή. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή Τatiana live πέρυσι είχε αναφερθεί τόσο στην αποχώρηση της όσο και στην απόφαση της να μην γίνει μοναχή. Όπως δήλωσε στην κάμερα του ETV δεν είχε τη δύναμη για να κάνει το μεγάλο βήμα.

Το όνομα της συνδέθηκε με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως το σίριαλ του 1995 «Πρόβα νυφικού» σε σκηνοθεσία του Κώστα Κουτσομύτη. Ο τελευταίος ξεχώρισε τη νεαρή τότε ηθοποιό από την ερμηνεία της στο σίριαλ "Αγνοημένοι" του ANT1.

Συμμετείχε επίσης στη σειρά "Λυγερή" της ΕΤ1, βασισμένη σε μυθιστόρημα του Α. Καρκαβίτσα, το οποίο μεταφέρθηκε επιτυχώς το 1995 στη μικρή οθόνη. Σταθμός για την καριέρα της θεωρήθηκε και η συμμετοχή της στη δραματική σειρά του "MEGA" "Παλίρροια" του Μανούσου Μανουσάκη.

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν που κάνει πρεμιέρα στον Alpha!

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Δείτε στο βίντεο από το 3:36

Γιώργος Μουλάς