Ακόμη ένα "διαζύγιο" για την Angelina Jolie

28.08.2018
Ακόμη ένα "διαζύγιο" για την Angelina Jolie
Λίγο πριν συμπληρωθούν δυο χρόνια από τον χωρισμό της από τον Brad Pitt υπάρχουν νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

O Brad Pitt και η Angelina Jolie χώρισαν τον Σεπτέμβρη του 2016 προκαλώντας τεράστια σύγχιση στους απανταχού θαυμαστές τους και ακόμη και σήμερα η υπόθεση του διαζυγίου τους δεν έχει ολοκληρωθεί.

Σήμερα, λοιπόν, και ενώ οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και καιρό, μαθαίνουμε ότι η 37χρονη σταρ αλλάζει γραμμή πλεύσης ως προς τη νομική της εκπροσώπηση, αλλάζοντας τη μέχρι τώρα δικηγόρο της, Laura Wasser με τη Samantha Bley Dejean.

"Η Angelina αποφάσισε να αλλάξει νομική εκπροσώπηση, επιλέγοντας τη Samantha Bley Dejean, καθώς οι γνώσεις της θα βοηθήσουν στη μέγιστη προστασία και το συμφέρον των παιδιών της. Η Angelina εκτιμά ιδιαίτερα τη συνεργασία της Laura σε αυτή τη διαδικασία μετάβασης της όλης δικογραφίες τις τελευταίες εβδομάδες", διαβάζουμε στη ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά η εκπρόσωπος της Jolie, Mindy Nyby, ενώ πηγή του περιοδικού People αναφέρει ότι η ανάθεση στη Dejean έγινε πριν από έναν μήνα και η υπόθεση πέρασε σε εκείνη και τυπικά μόλις τώρα.

Τον Μάιο του 2017, ο 53χρονος σταρ είχε μιλήσει πρώτη φορά δημόσια για την εξάρτησή του από το αλκοόλ, καθώς και για τις ευθύνες του στον χωρισμό, ενώ η Jolie δεν είχε καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας σχετικά on camera.

Αυτό το διάβασες; Vincent Cassel: Ντύθηκε ξανά γαμπρός ο πρώην της Bellucci - Κούκλα η κατά 30 χρόνια νεότερη νύφη [photos]

Η μάχη για την κηδεμονία των έξι παιδιών του ζεύγους ακόμη "μαίνεται", όμως και οι δυο πλευρές υποστηρίζουν με πάθος πως ό,τι κάνουν γίνεται για το δικό τους καλό. Pitt και Jolie έχουν τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα παιδιά μαζί, τον 17χρονο Maddox από την Καμπότζη, τον 14χρονο Pax από το Βιετνάμ, τη 13χρονη Zahara από την Αιθιοπία, τη 12χρονη Siloh και τα 10 ετών δίδυμα Vivien και Κnox.