Courtney Cox - David Arquette: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη 14χρονη κόρη τους [photo]

06.09.2018
Courtney Cox - David Arquette: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη 14χρονη κόρη τους [photo]
Οι δυο διάσημοι "πρώην" ποζάρουν σε μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία.

Η Courtney Cox και ο David Arquette χώρισαν το 2010 ύστερα από 11 χρόνια γάμου, αλλά, όπως φαίνεται διατηρούν μια αρκετά φιλική σχέση. Ο βασικός λόγος γι' αυτό είναι η μοναχοκόρη τους, Coco, η οποία, μάλλον ακολουθεί τα βήματά τους στην υποκριτική.

Ο 46χρονος ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους τρεις τους από πρόσφατη σχολική παράσταση, όπου η 14χρονη Coco ερμήνευσε τον ρόλο της "Wednesday Addams" και αυτά που έγραψε στη λεζάντα συγκινούν.

"Είμαι τόσο περήφανος για την κόρη μου Coco! Εύχομαι να διασκεδάσεις και να είσαι ασφαλής στο Γυμνάσιο! ΚΑΙ μη βιαστείς να μεγαλώσεις. Σ' αγαπώ, σ' αγαπώ, σ' αγαπώ"

Κατά τα άλλα, η 54χρονη Cox που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της Monica στα τηλεοπτικά "Φιλαράκια" ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Johny McDaid, μουσικό, μέλος του συγκροτήματος Snow Patrol [φωτό κάτω] και οι φήμες τη θέλουν να έχει ζητήσει από την κολλητή της, Jennifer Aniston να γίνει κουμπάρα της. Εκείνη φυσικά δεν της αρνήθηκε και απλά αναμένουμε το ευτυχές γεγονός.

Αυτό το διάβασες; Jennifer Aniston - Courteney Cox: Η πρόσφατη κοινή εμφάνιση και το.. μυστικό!

Αλλά και ο David Arquette έχει φτιάξει ξανά τη ζωή του μετά το διαζύγιο. Το 2015 παντρεύτηκε την Christina McLarty με την οποία έχουν δύο ακόμη παιδιά.