Πώς η Britney Spears εξόργισε το κοινό της συναυλίας της – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

06.09.2018
Πώς η Britney Spears εξόργισε το κοινό της συναυλίας της – Τι συμβαίνει με την υγεία της;
Τον τελευταίο καιρό τα διεθνή Μέσα κάνουν λόγο για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί πολύ τη Britney Spears. Και μπορεί η ίδια να μην επιβεβαιώνει τίποτα, το περιβάλλον της, όμως, δεν αρνείται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τους τελευταίους μήνες η Britney βιώνει έναν πραγματικό εφιάλτη αφού αδυνατεί να θυμηθεί ακόμα και τα πιο απλά πράγματα.

«Ξεχνάει σε επικίνδυνο βαθμό κάτι που έχει ανησυχήσει την οικογένειά της. Δεν θυμάται πια ούτε σε ποια πόλη τραγουδάει, ούτε και τα ονόματα των συνεργατών της πολλές φορές», λέει πηγή στην εφημερίδα National Enquirer.

Διαβάστε ακόμη: Η διατροφή – μαμούθ που η Britney Spears δίνει στον πρώην της! Πόσα πληρώνει τον μήνα;

To κορίτσι που αποτέλεσε teen idol τη δεκαετία του ’90, σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει τις αποδοκιμασίες του κοινού του γι’ αυτό ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Και η εμφάνισή της επί σκηνής στην πρόσφατη συναυλία της στο Blackpool της Αγγλίας καθιστά σαφές ότι το κοινό… δεν συγχωρεί.

Στο φινάλε, λοιπόν, η Βritney θέλησε να αποχαιρετήσει το κοινό φωνάζοντας από το μικρόφωνο: «Πώς αισθάνεσαι Birmingham;». Φυσικά, αμέσως αντιλήφθηκε ότι βρισκόταν σε άλλη πόλη γι’ αυτό και βιάστηκε να διορθώσει: «Εννοώ Blackpool!».

Διαβάστε ακόμη: "Η Britney έπαιρνε κοκτέιλ ναρκωτικών και με παρενόχλησε σεξουαλικά"

To κακό, πάντως, είχε ήδη γίνει και η star δεν γλίτωσε τις αποδοκιμασίες του κοινού…