Ο ιδανικός άντρας: O Brad Pitt απαντά στις κατηγορίες της Jolie με τον πιο γλυκό τρόπο

07.09.2018
Ο ιδανικός άντρας: O Brad Pitt απαντά στις κατηγορίες της Jolie με τον πιο γλυκό τρόπο
Τους τελευταίους μήνες η κόντρας της Angelina Jolie και του Brad Pitt έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, τις οποίες δύσκολα μπορούν να διαχειριστούν ακόμα και οι δικηγόροι τους.

Οι τελευταίες δηλώσεις της Jolie δε, αποτέλεσαν το… κερασάκι στην τούρτα με την ίδια να υποστηρίζει πως όχι μόνο μετανιώνει που δέχτηκε να διατηρήσει τυπικές σχέσεις μαζί τους για χάρη των παιδιών τους, μα επιπλέον πως λυπάται που τον ερωτεύτηκε και κατέληξε παντρεμένη μαζί του.

Φυσικά, όσα λέει η Angie δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά του πρώην αγαπημένου της, ο οποίες αποδείχτηκε ιδιαιτέρως υπεράνω.

Διαβάστε ακόμη: Angelina Jolie: Βγήκε ραντεβού στα τυφλά και το αποτέλεσμα θα έριχνε κι εσένα σε κατάθλιψη

Σύμφωνα με πηγή από τη μεριά του Brad που μίλησε στο Hollywoodlife, ο ίδιος ούτε μετανιώνει για τον γάμο του, ούτε κρατά κακία στην πρώην του. Αντιθέτως, δεν μετανιώνει που παντρεύτηκε την Angelina, τη συγχωρεί για όσα άσχημα συνέβησαν στον γάμο τους και αρνείται να ξεκινήσει τις κατηγορίες εις βάρος της.

Παραδέχεται, ακόμα, πως κι εκείνος έχει κάνει λάθη, πιστεύοντας ο μόνος τρόπος να προχωρήσουν μπροστά οι δυο τους είναι να συγχωρήσουν ο ένας τον άλλο.

Διαβάστε ακόμη: Angelina Jolie: "Λατρεύω που με βλέπω να γερνάω"

Από την άλλη, η Jolie επιμένει να κρατά μια πιο αρνητική στάση τραβώντας –για τους δικούς της λόγους- την κατάσταση στα άκρα.

Άραγε πού θα καταλήξει αυτή η κόντρα;