Τι δουλειά είχε ξανά η Kim Kardashian στον Λευκό Οίκο;

07.09.2018
Τι δουλειά είχε ξανά η Kim Kardashian στον Λευκό Οίκο;
Μοιάζει πολύ προβληματισμένη όσον αφορά στους νόμους της χώρας της.

Η συνάντηση που είχε η Kim Kardashian με τον Donald Trump η οποία αφορούσε στην απελευθέρωση της 63χρονης καταδίκου Alice Marie Johnson που είχε καταδικαστεί για κατηγορίες που σχετίζονταν με ναρκωτικά σε ισόβια κάθειρξη και είχε ήδη περάσει 20 χρόνια σε ομοσπονδιακή φυλακή, ήταν μόνο η αρχή.

Διαβάστε ακόμη: H Kim Kardashian πιο μινιόν από ποτέ: Τόσα κιλά ζυγίζει

Μετά την απελευθέρωση της Johnson –στην οποία ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε χάρη-, η KKW ξαναπέρασε την πόρτα του Λευκού Οίκου, αυτή τη φορά για να συζητήσει με τον ισχυρό άνδρα της Αμερικής τη μεταρρύθμιση του ποινικού κώδικα, η οποία μοιάζει να την προβληματίζει ιδιαιτέρως.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η συζήτηση έλαβε χώρα με 15 περίπου άτομα παρόντα μεταξύ των οποίων η κόρη του Αμερικανού Προέδρου, Ivanka και ο σύζυγός της. Ιδού και τα "πειστήρια" από τα social media της Πρώτης Κόρης.

Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian: Σε αυτή τη γυναίκα θέλει να μοιάσει (και δεν το κρύβει)

Και αυτή τη φορά η Kim έχει ένα αίτημα. Θα παλέψει, όπως αποκάλυψε για την απελευθέρωση του 30χρονου εμπόρου ναρκωτικών Chris Young, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης σε φυλακή του Lexington στο Kentucky. Θα τα καταφέρει άραγε; Θα φανεί...