Ελένη Μενεγάκη: Είναι η πιο τρυφερή μανούλα! Δες πώς βοήθησε τη θαυμάστρια της!

08.09.2018
Ελένη Μενεγάκη: Είναι η πιο τρυφερή μανούλα! Δες πώς βοήθησε τη θαυμάστρια της!
Με ένα μήνυμα απέδειξε πως δικαίως κατέχει την πρώτη θέση στην προτίμηση του κόσμου! Η Ελένη Μενεγάκη έχει βρει δεκάδες χιλιάδες φίλες στα πρόσωπα τηλεθεατριών που την ακολουθούν πιστά, με την ίδια, μάλιστα, να ανταποδίδει την αφοσίωση που της δείχνουν.

Τελευταίο παράδειγμα; Η απάντηση που έδωσε σε μία γυναίκα που ζήτησε, μέσω social media, την βοήθειά της για να βρει το παιδί της σπίτι στην Αθήνα. Η γλυκιά παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει στη θαυμάστριά της δεσμευόμενη προσωπικά να τη βοηθήσει!

Μια ματιά στα σχόλια των fans της Ελένης αρκεί για να βεβαιωθείς και εσύ, αν τυχόν είσαι ακόμα δύσπιστη, πως η τεράστια φήμη της είναι όχι μονάχα αληθινή αλλά και δικαιολογημένη! Η Ελένη Μενεγάκη αποδεικνύει πως είναι αληθινή μανούλα όχι μονάχα για τη δική της οικογένεια αλλά και για εκείνες των τηλεθεατών που τόσα χρόνια την χαρίζουν την κορυφή. Όταν λοιπόν εκείνες μοιράζονται τη χαρά, τη λύπη ή την ανάγκη τους για βοήθεια, εκείνη είναι εκεί!

Διάβασε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Κάνει μπάνιο με την "καλύτερη παρέα" και εντυπωσιάζει [photos]

Αυτή τη στιγμή η Ελένη έχει επιστρέψει στο γραφείο της, προετοιμάζοντας πυρετωδώς την νέα σεζόν της εκπομπής της που, σύμφωνα με τη Realnews αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου στον Alpha!