Δήμητρα Λιάνη: Η νέα δημόσια εμφάνιση με συνοδό-έκπληξη

10.10.2018
Δήμητρα Λιάνη: Η νέα δημόσια εμφάνιση με συνοδό-έκπληξη
"Ανεβάζει" τον πήχη η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, ως προς τις στυλιστικές της επιλογές.

Κάθε εμφάνισή της και καλύτερη, θα μπορούσε να πει κάποιος παρακολουθώντας τη στυλιστική εξέλιξη της Δήμητρας Λιάνη, η οποία έχει επανειλημμένα "απογοητεύσει" με τις επιλογές της στο παρελθόν.

Στο Ηρώδειο η πιο πρόσφατη εμφάνισή της, όπου έδωσε το "παρών" στην επετειακή συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου για τα 60 χρόνια καριέρας του, στο Ηρώδειο και η αμέσως προηγούμενη, που είχε ξαφνιάσει ευχάριστα και δυσάρεστα μαζί.

Ιδιαίτερα κομψή, η Δήμητρα Λιάνη συνδύασε ένα μαύρο ελαφρύ πουλοβεράκι -ό,τι πρέπει για την εποχή- με μια ασπρόμαυρη λαχουρένια παντελόνα που την κολάκευε αρκετά ενώ το όλο ντύσιμο "έδεσε" με ιδίου χρώματος αξεσουάρ -κοσμήματα και τσαντάκι.

Διάβασε επίσης: Η Νατάσα Παζαΐτη στην πιο ροκ εμφάνισή της με... πορτοκαλί μαλλί [photos]

Η μόνη "παραφωνία", ενδεχομένως να ήταν η επιλογή των αθλητικών παπουτσιών, όμως ας την κατατάξουμε στην απαγόρευση -κανονικά- των τακουνιών στον χώρο του Ηρωδείου.

Στη συναυλία, η Δήμητρα Λιάνη συνάντησε και τον ξάδελφό της, Γιώργο Λιάνη, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, πρόσφατα πάντρεψε τον γιο του. Οι δυο τους μάλιστα πόζαραν μαζί για τον φακό σε μια σπάνια -πια- κοινή πόζα!