Μαρία Κωνσταντάρου: «Ο ρόλος δίπλα στην Αλίκη μου έκλεισε πόρτες στο θέατρο»! [Video]

15.10.2018
Μαρία Κωνσταντάρου: «Ο ρόλος δίπλα στην Αλίκη μου έκλεισε πόρτες στο θέατρο»! [Video]
Από τις σπάνιες φορές που δίνει συνέντευξη!

Η Μαρία Κωνσταντάρου μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 και τη Μαρία Κοκολάκη. Η ηθοποιός που μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές τόσο στον κινηματογράφο και το θέατρο όσο και στην τηλεόραση έκανε αποκαλύψεις τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για την επαγγελματική. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη με την οποία δεν ήταν φίλες. Η ηθοποιός, μας συγκλόνισε αναφερόμενη στο παιδί που έχασε αμέσως μετά τη γέννα.

Δείτε ακόμη: Απίστευτο: Η Amy Winehouse "ανασταίνεται" για περιοδεία!

Όλα όσα είπε:

Ο κινηματογράφος άλλαξε την θεατρική μου πορεία προς το χειρότερο. Δύο ταινίες έχω κάνει και τις δύο με την Αλίκη, το «Αχ αυτή η γυναίκα μου» και το «Η Μαρία της σιωπής». Ο ρόλος της «Ασημίνας» φοβάμαι ότι μου έκλεισε πόρτες στο θέατρο για πιο σοβαρούς ρόλους. Ήθελα να παίξω τραγωδία. Δεν έχω παίξει ούτε στην Επίδαυρο, ούτε στο Ηρώδειο κι έχει παίξει και η κουτσή Μαρία.

Για το αν ήταν φίλες με την Αλίκη είπε:

Φίλες είναι μεγάλη κουβέντα. Κάποτε μου είπε η Αλίκη ¨Μαρία γιατί δεν είμαστε φίλες εμείς»; Και της είπα «Αλίκη μου γιατί δεν έχεις χρόνο». Η φιλία χτίζεται.

H ηθοποιός μίλησε και για το παιδί που έχασε:

Είχα κάνει ένα παιδί και πέθανε στον λώρο. 9 μηνών μου έκαναν καισαρική και είχε πνιγεί από τον λώρο. Μετά έλεγα τώρα θα παίξω αυτό δεν προφταίνω, μετά θα παίξω το άλλο δεν προφταίνω… Πάντως δεν μου λείπει το παιδί. Δεν σκέφτηκα να υιοθετήσω. Έχω πολλά ενδιαφέροντα άλλα.

Δείτε το βίντεο:

ΓΜ