Αθηνά Ωνάση: Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση που συζητήθηκε

19.11.2018
Αθηνά Ωνάση: Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση που συζητήθηκε
Δεν τη βλέπουμε συχνά την ελληνίδα κληρονόμο -ειδικά μετά το διαζύγιό της.

Η αλήθεια είναι πως η Αθηνά Ωνάση δεν είναι ιδιαίτερα κοσμική. Το αντίθετο μάλιστα. Αν εξαιρέσει κανείς το "παρών" που δίνει στους εκάστοτε ιππικούς αγώνες, προτιμά τις πιο πριβέ καταστάσεις.

Εξ ου και η εμφάνισή της σε πρόσφατο -σούπερ κοσμικό- γάμο έκανε εντύπωση.

Η Αθηνά Ωνάση παραβρέθηκε στον γάμο της Marta Ortega -ή κόρης του κυρίου Zara, όπως είναι γνωστή... περιφραστικά! Οι δυο γυναίκες είναι πολύ φίλες και, όπως φάνηκε- δεν μπορούσε να απουσιάζει από τη μεγάλη στιγμή της.

33 ετών σήμερα η Αθηνά εμφανίστηκε κομψότατη -αν εξαιρέσει, δηλαδή κανείς την κάπως "άκυρη" επιλογή τσάντας (!)- λαμπερή και χαμογελαστή, μη θυμίζοντας σε τίποτα τις "μαύρες" μέρες του όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος.

Κια αναφερόμαστε, φυσικά, στο επίπονο διαζύγιό της. Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο χώρισαν το 2016 ύστερα από 11 χρόνια γάμου. Και χώρισαν πολύ άσχημα με τις απιστίες εκείνου να αποκαλύπτονται η μία μετά την άλλη, όπως και οι οικονομικές απαιτήσεις του που αποτέλεσαν μίνι σκάνδαλο.

Εκείνη κράτησε μια πολύ αξιοπρεπή στάση -όπως ήταν αναμενόμενο- εκείνος γύρισε σέλίδα πολύ γρήγορα με νέο -και πολύ δημόσιο έρωτα- ο οποίος μάλιστα κατέληξε σε γάμο πριν από λίγο καιρό.

Διάβασε επίσης: Αθηνά Ωνάση- Ντόντα: Η γνωριμία, ο γάμος & η κατάρα

Κατά τα άλλα, η Ortega παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Carlos Toreta, ο οποίος, παρεμπιπτόντως είναι ατζέντης μοντέλων και γιος σχεδιαστή μόδας, έχοντας δίπλα τους αγαπημένους συγγενείς, φίλους και τον Chris Martin των Coldplay στου μουσική. Ιδού μια γεύση από τον πρώτο χορό του ζεύγους με τον Martin στο πιάνο!\

Ιδού και μερικές ακόμη από τις πιο κοσμικές εμφανίσεις στον γάμο της Ortega.