Ο Michael Βuble συγκινεί μιλώντας για τη μάχη του γιου του με τον καρκίνο

30.11.2018
Ο Michael Βuble συγκινεί μιλώντας για τη μάχη του γιου του με τον καρκίνο
Η ιστορία είναι μία από αυτές που ραγίζουν καρδιές.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στο People για τη μάχη που δίνει ο γιος του με τον καρκίνο. H κατάσταση της υγείας του 5χρονου Νoah, ο οποίος διαγνώσθηκε με καρκίνο στο ήπαρ, βρίσκεται σε ύφεση. Όταν η οικογένεια έμαθε τα κακά μαντάτα ο μικρούλης ήταν μόλις 3 ετών. «Άκου, είμαι διαφορετικός» είπε ο Buble. «Δεν περνάς μεγάλα πράγματα στη ζωή σου, δραματικά πράγματα όπως αυτά που έχω περάσει εγώ ή η σύζυγός μου, χωρίς να σε επηρεάσουν».

Διάβασε επίσης: 20 Έλληνες και ξένοι διάσημοι που πάλεψαν με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές [photos]

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης και η σύζυγός του και ηθοποιός Luisana Loreley, μετακόμισαν από το σπίτι τους στο Βανκούβερ στην Καλιφόρνια για επτά μήνες, ενώ ο Noah υποβαλόταν σε θεραπεία. «Όλοι καταλάβαιναν ποια ήταν η προτεραιότητά μου. Όλοι περνάμε πράγματα. Απλώς ελπίζεις να μάθεις κάτι για τον εαυτό σου και μαθαίνεις κάτι για τους ανθρώπους που είναι μαζί σου», συνέχισε.

Διάβασε επίσης: Letizia: Η βασίλισσα της Ισπανίας παραδίδει μαθήματα στυλ με φόρεμα που αγόρασε από το διαδίκτυο

Το δημοφιλές ζευγάρι έχει τώρα τρία όμορφα παιδιά, έναν μικρότερο γιο και μια κόρη που ονομάζεται Vida Amber Betty Bublé, η οποία γεννήθηκε τον περασμένο Ιούλιο. Εξηγώντας ότι έχει μια διαφορετική oπτική μετά από ένα αναμφισβήτητα σπαρακτικό ταξίδι, ο Michael Βuble είπε: «Δεν νομίζω ότι αισθάνομαι πολύ αγχωμένος για τίποτα πια. Η οπτική που έχω τώρα για τη ζωή, μου επιτρέπει να καταλάβω ότι δεν χρειάζεται να ιδρώσω για τα μικρά πράγματα. Θέλω να υπάρχει αγνότητα και θέλω να επικεντρωθώ στις σχέσεις και την καλοσύνη. Ξοδεύω τον χρόνο μου κάνοντας τα πράγματα που αγαπώ και με ανθρώπους που αγαπώ, για ανθρώπους που αγαπώ».

Όμορφα λόγια από έναν εξαιρετικό τραγουδιστή. Εμείς ευχόμαστε περαστικά στον μικρό Νοah!