Το διαδικτυακό "ξεμπρόστιασμα" της Madonna στην Lady Gaga μέσω Social Media!

07.12.2018
Το διαδικτυακό "ξεμπρόστιασμα" της Madonna στην Lady Gaga μέσω Social Media!
Για πολλούς είναι η νέα Madonna αν και η ίδια προσπαθεί να δείξει σε κάθε περίπτωση πως είναι ανώτερη από την βασίλισσα της ποπ.

Ο λόγος για την εκκεντρική Lady Gaga η οποία υπέπεσε σε ένα ακόμη ατόπημα. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια η οποία να σημειώσουμε πως όπως όλα δείχνουν θα είναι υποψήφια για Όσκαρ μετά την ομολογουμένως υπέροχη ερμηνεία της στο "A Star is Born" προέβη σε δηλώσεις με αφορμή αυτό, κάνοντας για άλλη μια φορά τα νεύρα της Madonna κρόσσια. Συγκεκριμένα η Lady μιλώντας σε ένα βίντεο στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας της έκανε μία δήλωση που κάτι μας θύμισε η αλήθεια είναι: «Μπορεί να υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και 99 από αυτούς να μην πιστεύουν σε εσένα, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι ένα και απλά αλλάζει όλη σου τη ζωή».

Η Lady Gaga λοιπόν "αναζωπύρωσε" με αυτή της τη δήλωση την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο, αφού πολλοί είναι εκείνοι που επισήμαναν πως τα λόγια αυτά είναι βασιλικά και ανήκουν βεβαίως στην Madonna.

Δείτε ακόμη: Meghan Markle: Δες πόσο μεγάλωσε η κοιλιά της [Photos]

Επειδή λοιπόν οι θαυμαστές της Madonna είναι εξαιρετικά παρατηρητικοί και δεν κάνουν λάθος η επιβεβαίωση ήρθε από την ίδια. Η βασίλισσα της ποπ μουσικής, ανέβασε στο Instagram ένα απόσπασμα από συνέντευξη που παραχώρησε το 1980 στο οποίο κάνει ακριβώς την ίδια δήλωση. Η Madonna λοιπόν δήλωνε 40 σχεδόν χρόνια πριν: «Αν υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και 99 λένε ότι τους άρεσε, θυμάμαι μόνο το ένα άτομο που είπε ότι δεν του άρεσε».

Dont F*^k with me Monday............. 🥊🥊🥊🥊🥊🥊🥊🥊🥊 #miracle #magic #Monday #mertalas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις 3 Δεκ, 2018 στις 10:02 πμ PST

Η ίδια δεν έμεινε μόνο εκεί, στη συνέχεια ανέβασε και μία φωτογραφία προκαλώντας πόλεμο σχολίων στο instagram. H λεζάντα «Do not F-k with Me, Monday» προκάλεσε την έντονη αντίδραση των «Little» θαυμαστών της Gaga.

Ένας φανατικός θαυμαστής της Madonna έγραψε: «Για όλους τους 11χρονους θαυμαστές της Lady Gaga, κάντε αναζήτηση στο Google “Single White Female” (Μόνη Λευκή Γυναίκα) τότε θα καταλάβετε γιατί η Madonna είναι πιθανώς αναστατωμένη».

Τα δύο είδωλα της ποπ βρίσκονται σε πόλεμο και όπως φαίνεται θα υπάρξει και συνέχεια.

Aς κλείσουμε με την μοναδική ερμηνεία της Lady Gaga στην ταινία "A Star Is Born"!

Γιώργος Μουλάς