Έχεις δει την κόρη της Irina Shayk και του Bradley Cooper; Ένας άγγελος! [photo]

08.12.2018
Έχεις δει την κόρη της Irina Shayk και του Bradley Cooper; Ένας άγγελος! [photo]
Η Lea de Seine Shayk Cooper είναι ενάμιση έτους και, βέβαια, δεν είχε πού να μοιάσει!!!!

Η Irina Shayk και ο Bradley Cooper είναι ένα από τα πιο "ιδιωτικά" ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz και παρόλο που οι φήμες τους "χωρίζουν" κάθε τρεις και λίγο, εκείνοι παραμένουν μαζί κι αγαπημένοι. Όσο μπορούμε να γνωρίζουμε, δηλαδή!

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2015, αλλά οι κοινές, επίσημες εμφανίσεις τους είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Κρατούν την ιδιωτική ζωή τους, ευλαβικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ η εγκυμοσύνη της 32χρονης Ρωσίδας καλλονής το 2016 δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, παρότι από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσε να κρύψει την κοιλίτσα της όσο και αν προσπαθούσε. Ακόμη και στην πασαρέλα της VIctoria's Secret είχε περπατήσει με καμουφλάζ αλλά... μάταια!

Η Irina γέννησε τον Απρίλιο του 2017. Η είδηση έγινε γνωστή 2 εβδομάδες μετά, ενώ το φύλο και το όνομα του παιδιού ακόμη 2 εβδομάδες αργότερα. Και φυσικά όχι από εκείνους επίσημα.

Σήμερα, η Lea de Seine Shayk Cooper είναι ενάμιση έτους και με βαριά... γονιδιακή επιβάρυνση ως προς την εξωτερική της εμφάνιση.

Διάβασε επίσης: Ο συγκινητικός λόγος για τον οποίο η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William απέκτησαν τον σκύλο τους

Ένα ξανθό αγγελούδι με γαλάζια μάτια και έντονα χαρακτηριστικά που έχει κάνει τον μπαμπά της, τον πιο μεγάλο χαζομπαμπά του κόσμου!

Ιδού και οι πιο πρόσφατες εικόνες των δυο τους που μιλά από μόνη της.