Αρραβωνιάστηκαν Λασκαράκη και Σουλτάτος: Το μονόπετρο, το νέο μέλος στην οικογένεια και η βέρα που δεν είχε προσέξει κανείς

11.12.2018
Αρραβωνιάστηκαν Λασκαράκη και Σουλτάτος: Το μονόπετρο, το νέο μέλος στην οικογένεια και η βέρα που δεν είχε προσέξει κανείς
Έτοιμοι για γάμο και πανετυτυχείς και οι δυο τους... Τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η είδηση κυκλοφορεί ευρέως από το πρωί που στην εκπομπή "Happy Day" του Alpha όπου προβλήθηκε ένα βίντεο από βραδινή έξοδο του ζεύγους και οι κάμερες εστίασαν στα χέρια τους με τις βέρες στο αριστερό και το μονόμετρο να "βγάζουν" μάτι.

Μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Βάσω Λασκαράκη βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του γνωστού σεφ Λευτέρη Σουλτάτου και οι δυο τους, φαίνεται ότι βρίσκονται ήδη ένα βήμα πριν από τον γάμο.

Διάβασε επίσης: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όσα είπε για το χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη

Οι βέρες στα χέρια τους και το μονόπτερο στο δάχτυλο εκείνης αποτελούν την απόλυτη απόδειξη για του λόγου το αληθές, ενώ η χαρά τους πραγματικά δεν κρύβεται. Το βίντεο στο τέλος της είδησης προς... επιβεβαίωση.

Εξάλλου, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μεταφέροντας πληροφορίες που έχει από κοινό τους φίλο που τους ζει από τις πρώτες στιγμές της σχέσης, "το πράγμα φάνηκε από πολύ νωρίς". Μακάρι.. .

Εμείς βέβαια να τονίσουμε δυο πράγματα. Πρώτον ότι ο αρραβώνας αυτός μπορεί και να μην είναι τόσο πρόσφατος όσο νομίζουμε και δεύτερον, ότι η οικογένειά τους έχει ήδη μεγαλώσει κατά ένα μέλος.

Αρχικά, σε αυτή τη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Λευτέρης Σουλτάτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στις 30 Σεπτεμβρίου (!) βλέπουμε κάτι να γυαλίζει στο αριστερό του χέρι. Δεν είναι βέρα αυτό, άραγε;

Και επίσης, πριν από λίγο καιρό, Ο Λευτέρης, η Βάσω και η κόρη της, την 5χρονη Εύα, υποδέχτηκαν στο σπίτι τους τη Ρόζα. Το συμπαθέστατο σκυλάκι, φωτογραφίες του οποίου έχουν μοιραστεί αμφότεροι οι "αρραβωνιασμένοι" με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Από εμάς... η ώρα η καλή!

Διάβασε επίσης: Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι [photos]

Welcome home ...😍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lefteris Soultatos (@lefteris.soultatos) στις

Ζ. Κ.