Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Η Πίτσα Παπαδοπούλου τραγουδάει μέσα σε συρμό του μετρό και γίνεται Viral!

17.12.2018
Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Η Πίτσα Παπαδοπούλου τραγουδάει μέσα σε συρμό του μετρό και γίνεται Viral!
Μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές με τις ανεπανάληπτες ερμηνείες της και η φωνή της είναι αναμφίβολα από τις πιο χαρακτηριστικές λαϊκές φωνές της Ελλάδας.

Ο λόγος για την αξεπέραστη Πίτσα Παπαδοπούλου η οποία έκανε πρόσφατα την εμφάνιση της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και ήταν πραγματικά από τις πιο ωραίες εκπομπές. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο η εν λόγω κυρία εμφανίζεται στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Η τραγουδίστρια που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο μουσικό στερέωμα, έχοντας μάλιστα συνεργαστεί με τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο μετακινείται με το μετρό. Η Πίτσα Παπαδοπούλου πήρε το δημοφιλές μέσο μεταφοράς και μέχρι να φτάσει στον προορισμό της την είχαν αναγνωρίσει αρκετοί επιβάτες. Οι θαυμαστές της, ζήτησαν να τους τραγουδήσει και εκείνη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Έτσι χωρίς να χάσει χρόνο ξεκίνησε να τραγουδάει το «Τι σου έκανα αγάπη», χαρίζοντας μια ακόμη μοναδική στιγμή η οποία ασφαλώς και έγινε Viral. Η λαϊκή ερμηνεύτρια αποδεικνύει περίτρανα το πόσο ταπεινή είναι και φυσικά πως η μουσική είναι παντού.

Δείτε ακόμη: Χριστούγεννα 2018: Οι 3 πιο συγκινητικές διαφημίσεις που θα δεις φέτος [video]

Το βίντεο τράβηξε και ανέβασε στο Facebook ο Γιάννης Καλλιάκος, γράφοντας στη λεζάντα: «Τεράστια Πίτσα Παπαδοπούλου! Έτσι απλά, χωρίς μικρόφωνα κι ορχήστρα. Τεράστια».

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Μουλάς