Παντρεύτηκαν μυστικά η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο

24.12.2018
Παντρεύτηκαν μυστικά η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο
Είναι γεγονός. Ύστερα από πολλά και διάφορα σκαμπανεβάσματα, το διάσημο ζευγάρι είναι πλέον επίσημα δεσμευμένο με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η ιστορία του ζεύγους ξεκινά το 2010 όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "The Last Song", από όπου και οι φωτογραφίες κάτω, ερωτεύτηκαν και αρραβωνιάστηκαν το 2012.

Διάβασε και αυτό: Ellen DeGeneres: Η απόφαση που έχει αναστατώσει τους θαυμαστές της και o ρόλος της συζύγου της

Ο έρωτας ήταν μεγάλος αλλά η σχέση δεν κράτησε. Το 2013 ο αρραβώνας διαλύθηκε και οι δυο τους τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους με τον δικό της να είναι κάπως πιο... έξαλλος.

Οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν όμως, όπως λέει και το τραγούδι και η ζωή τους έφερε ξανά μαζί πριν από 3 χρόνια. Είχαν κάνει ο καθένας τον κύκλο που έπρεπε για να καταλήξουν εκεί που ήθελαν. Ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Πιο ιδιωτικά στην αρχή. Περισσότερα δημόσια στο τέλος.

Ειδικά μετά την τεράστια πρόσφατη καταστροφική φωτιά στο Μαλιμπού, η οποία έκανε στάχτη τα σπίτια τους, οι δυο τους, φαίνεται ότι επαναπροσδιόρισαν τι είναι σημαντικό.

Και τελικά... παντρεύτηκαν.

Το μυστικό αποκάλυψε μέσα από δυο αναρτήσεις στα stories του ο διάσημος surfer Cоnrad Carr. Να ζήσουν τα παιδιά.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Carr βλέπουμε το ζευγάρι με ένα μαχαίρι στα χέρια, έτοιμο να κόψει την τούρτα και αντιλαμβανόμαστε αμέσως ότι πρόκειται για μία πολύ κλειστή, σχεδόν οικογενειακή τελετή.

Στο βάθος διακρίνεται και η μαμά της νύφης, Trisch.

Διάβασε επίσης: Hugh Grant: Εξηγεί γιατί δεν του άρεσε η σκηνή του "Love Actually" που χορεύει μόνος του

Στο βίντεο που μοιράστηκε βλέπουμε τον πατέρα του γαμπρού και τα δυο αδέλφια του, Chris και Luke να πίνουν ένα σφηνάκι από μια ιδιαίτερη, ξύλινη κατασκευή.

Στο βάθος δεξιά είναι εμφανέστατα τα ροζα μπαλόνια που διαβάζουν Mr & Mrs, επιβεβαιώνοντας περίτρανα το χαρμόσυνο γεγονός...

Ιδού: