Παντρεύεται τον 29χρονο αγαπημένο της η Heidi Klum: Έτσι το ανακοίνωσε η ίδια

27.12.2018
Παντρεύεται τον 29χρονο αγαπημένο της η Heidi Klum: Έτσι το ανακοίνωσε η ίδια
Πανευτυχής η 45χρονη γερμανίδα καλλονή είπε το "Ναι" για τρίτη φορά στη ζωή της.

Φαίνεται ότι στο πρόσωπο του 29χρονου κιθαρίστα των Tokio Hotel, Tom Kaulitz, η Heidi Klum βρήκε όλα όσα ήθελε σε αυτή τη φάση της ζωής της και ύστερα από μόλις μερικούς μήνες σχέσης αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση γάμου που της έκανε.

Η γερμανίδα καλλονή υπήρξε παντρεμένη ακόμη δυο φορές. Αρχικά με τον στυλίστα Rick Pipino (1997-2002) και στη συνέχεια με τον Seal (2005-2014) με τον οποίο έχει τρία παιδιά. Μεταξύ των δύο γάμων της είχε μια σχέση με τον ιταλό επιχειρηματία Flavio Briatore, η οποία της χάρισε την πρώτη της κόρη, την οποία στη συνέχεια υιοθέτησε ο Seal, όσο ήταν παντρεμένοι.

Διάβασε επίσης: Heidi Klum: Το πολύ απλό μυστικό της θα αλλάξει τις διατροφικές σου συνήθειες

Η σχέση της με τον Kaulitz ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2018 ενώ η "επίσημη πρώτη" τους έγινε λίγο αργότερα, τον Μάιο.

Αρραβώνας εξπρές λοιπόν για τη Heidi Klum η οποία ούσα ιδιαίτερα δραστήρια στα social media έχει μοιραστεί ουκ ολίγες ιδιωτικές στιγμές με τον αγαπημένο της.

Μια μικρή "βόλτα" μόνο στη σελίδα της στο Instagram αρκεί για να αντιληφθεί κανείς ότι ο Tom είναι "η χαρά της ζωής" προσωποποιημένη.

Ξεχειλίζουν ευτυχία οι εικόνες που βλέπουμε και ευχόμαστε "Η ώρα η καλή" στο ζευγάρι!

Διάβασε επίσης: Αρραβώνας εξπρές για 36χρονο διάσημο μοντέλο και 25χρονο τραγουδιστή

Με αυτή τη φωτογραφία αποκάλυψε τα νέα η Klum ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε ερωτηθεί σχετικά με τη διαφορά ηλικίας που έχει από τον αγαπημένο της είχε απαντήσει ως εξής:

Ο σύντροφός μου είναι αρκετά μικρότερός μου και αυτό κάνει μερικούς να αναρωτιούνται. Δεν με απασχολεί. Το να αγχώνεσαι για την ηλικία ή τι θα πιστέψει ο κόσμος είναι κάτι που μόνο περισσότερες ρυτίδες μπορεί να φέρει